Afleveringen

 • Mariette Ruggenberg Heeft veel prachtige, krachtige en dappere dingen gedaan.

  Ze is een echte bruggenbouwer en wist van jongs af aan dat ze niet in het westerse systeem paste.

  Gedreven, dapper en eigenwijs pakte ze de verantwoordelijkheid over haar leven en ging als een bezielde aan het werk om een nieuw educatie systeem te bouwen.

  Op haar 9e levensjaar ontdekte ze bepaalde spirituele gaven en wist deze samen te brengen met haar talenten.

  Zo kanaliseert ze haar passie, inzicht en spirituele kracht in dienst van de mensheid en volgde van de weg van haar natuur en ziel zonder twijfels.

  Vandaag de dag is ze relatie en business coach. In haar centrum de Upstarter leid ze coaches en healers op.

  Ze helpt mensen om hun onderneming in lijn te krijgen met hun passie en ziels-missie. Ze heeft een erg succesvolle podcast ‘make love work’ met bijbehorende community van mensen die liefde laten werken en innerlijk werken zodat liefde kan blijven stromen. Ze schreef het boek ‘liefde als medicijn’ en heeft een orakel kaart deck gemaakt waarmee ze mensen kan gidsen op het pad des levens. 

  Verder is Mariette oprichter van het ‘make love work’ festival en is een voorbeeld van iemand met een bloeiend, interessant en inspirerend leven op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Kortom een fantastische gast!

  In deze aflevering kom je erachter waar een mens toe in staat is als hij/zij vanaf jonge leeftijd 100% in lijn is met haar ziels-missie en niet luistert naar angst.

  Deze mag je absoluut niet missen!!

  Veel luisterplezier bij deze must listen.

  Much love,

  Navy-ziels,

  Ruud

  Allan

  Vincent


  Check de Instagram van Mariette hier.

  Check haar website hier.

  Check de Zieldingen Instagram hier.

 • Yes! Wij zijn super blij om Jos terug te zien in de Zieldingen studio! Hij was een paar weken in Nederland en schoof bij ons aan om te delen over een nieuwe afslag op zijn spirituele pad.

  Liefde bracht Jos naar Amerika waar alles in een stroomversnelling terecht kwam. In deze episode deelt Jos waarom hij emigreerde naar de V.S en hoe de yogi in hem wakker is geworden als leerling van Sadhguru. Bereid je voor op een Jos die nog magischer is dan hij al was. Deze mag je niet missen!!

  Jos klapt ons om de oren met een tsunami van gouden nuggets, inspiratie en wijsheid. Hij verteld over de lessen geleerd van zijn pelgrimstocht, mannencircels, veranderen van zijn Taoistische practices, liefde, in de leer bij Sadhguru, karma, mantras en nog veel meer!!

  Maak je klaar voor een verruiming van je bewustzijn via deze man die om 9 uur ‘s ochtends al 4 uur yoga erop heeft zitten.

  Laat je raken, open je ziel en groei mee!

  Peace & love

  Navy Ziels,

  Ruud

  Allan

  Vincent

  https://www.instagram.com/zieldingen

 • Zijn er afleveringen die ontbreken?

  Klik hier om de feed te vernieuwen.

 • Jip is een echte 'digital nomad'. In 2020 verliet hij zijn woongemeenschap in Nederland en reisde af naar Portugal.

  Gewapend met niets anders dan een surfplank en laptop ging hij opzoek naar een nieuwe manier van leven.

  Off the grid, in een zelfvoorzienende community was de visie. Wat kwam hij tegen op zijn avontuur? Heeft hij gevonden wat hij zoekt? En hoe is het om weg te gaan uit Nederland zonder back up plan?

  In deze episode duiken we in Jip zijn verhaal en worden deze vragen beantwoord. Ook vertelt Jip over zijn oude leven in de financiële markt, martial arts training, de stille kracht van vipassana en meer!

  Sommige kennen Jip van zijn bedrijf 'CommonEasy.' Een digitale community die aan een toekomst bouwt waarin iedereen zijn leven volledig zelf inricht. Dat kan door samen te werken met de juiste tools. CommonEasy is een van die tools en helpt alle mensen met elkaar te verbinden in een digitaal sociaal web dat fungeert als een vangnet. Je beste backup staat naast je. Je vrienden, je familie, je netwerk. De mensen met wie je je leven en je werk deelt, en die het beste met je voor hebben. Het is de missie van CommonEasy dat niemand hieraan twijfelt en dat je niet meer afhankelijke bent van grote bedrijven en instanties voor bijvoorbeeld je verzekering.

  Maar dat je dit soort zaken in je eigen sociale kring kan opvangen met elkaar. Jip legt glashelder uit hoe dit werkt, hoeveel geld je ermee bespaard en waarom dit de basis is om uit het huidige financiële systeem te kunnen stappen.

  In deze aflevering wordt een fundamenteel concept uitgelegd om een nieuwe wereld vorm te kunnen geven. Een wereld waarin wij onafhankelijk van grote instanties en bedrijven kunnen leven. Dit mag je niet missen!!

  Veel luister plezier met deze heerlijke klapper van een episode!

  Much love,

  Navy Ziels,

  Ruud, Allan & Vincent

  Volg Jip op instagram hier.

  Check de website van CommonEasy.

  Check de Zieldingen instagram hier.

 • Talita is schrijfster, content specialist en trainster voor ondernemers die meer diepgang en sustainability in hun bedrijf zoeken maar niet weten hoe.
  Als nieuwsgierig persoon is ze altijd op zoek naar de waarheid, het echte verhaal wat vaak niet wordt verteld. Wat schuilt er in de onzichtbare dimensies van een winkel, merk of onderneming? Hoe is de energie van een onderneming? Welk aspect van iemands ziel wordt gereflecteerd in het verhaal dat ze vertellen met het merk of de winkel?

  In deze episode vertelt Talita hoe ze deze vragen intuïtief kan beantwoorden voor iedere unieke onderneming. Achter elk verhaal schitterend een ziel aldus Talita, maar de ondernemer zelf ziet dit vaak niet. Met Soul Stores helpt ze ondernemers dit unieke diepere aspect op een eerlijke, zuivere en transparante manier naar voren te brengen. Dit creëert een duurzame kettingreactie van authentieke purpose gedreven merken- verhalen- producten- winkels- klanten en uiteindelijk wereld.

  Verder onthult ze de schaduwkant van de fashion industrie, vertelt ze over haar sjamanistische training en de weg naar zelfheling.

  Deze aflevering zit vol inspiratie, verrassingen en praktische tips voor jouw dagelijkse leven. Doe er je voordeel mee en share the LOVE door deze episode te delen!!

  Met vreugde, rust en liefde.

  Navy Ziels,

  Allan, Ruud, Vincent

  https://www.instagram.com/talitakalloe
  https://www.instagram.com/soulstores
  https://www.instagram.com/zieldingen
 • Shinta's journey ontvouwde zich in verschillende stukken van haar leven die later als een puzzel in elkaar klikte. Ze deed een Master studie strafrecht, is doorgewinterd muziekredacteur en schrijft over spiritualiteit, zelfheling en innerlijke groei. Naast alle mooie mijlpalen kampte ze met persoonlijke struggles en zag vanaf jonge leeftijd hoeveel problemen voortkomen uit mentale gezondheidsklachten.

  Naast haar passie voor muziek, schrijven en spiritualiteit werd ze altijd al van binnenuit geroepen om zich te verdiepen in verschillende tradities van antieke en hedendaags gebruike van kruiden. Welke planten zijn bevorderlijk voor welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied? Was een vraag waar ze altijd mee rondliep. Deze vraag, haar levenslessen en reizen over de wereld brachten haar bij een hele speciale plant: Cannabis!

  Shinta zette een Heal Mary op, een CBD merk met een missie om cannabis te normaliseren. Ze wil de oeroude helende krachten van deze plant terug te brengen naar de mensen! Cannabis hielp haar van haar chronische hoofdpijn af en ze ontdekte een enorme rits voordelen van deze mystieke ondergewaardeerde en veel gedemoniseerde plant.

  In deze episode onthult Shinta de spirituele gifts van moeder aarde die deze plant werkelijk is.

  Luister zelf om erachter te komen wat cannabis voor jou kan betekenen. Geniet van verrassende praktische tips, wijsheden, geschiedenis en waardevolle informatie die wij nooit eerder hebben gehoord over CBD, Wiet en nog veel meer!! Check healmary.nl voor meer info en contact met Shinta!

  Veel plezier met deze voeding voor je ziel, doe er je voordeel mee!

  Deel de liefde door deze episode door te sturen naar je friends, family & tribe!

  In dankbaarheid, peace & liefde,

  Navy Ziels,

  Allan, Ruud & Vincent


  Shinta Lempers instagram
  Heal Mary instagram
  Zieldingen instagram

 • Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het verbouwen van eten. Ook neemt leven in harmonie met de natuur toe aan populariteit. Maar hoe kan jij hier zelf mee beginnen? Hoe belangrijk is het om planten, plaatsing en ordening van je stuk land serieus te nemen?

  10 jaar geleden begon Roy zich te verdiepen in Permacultuur. Hij kocht een stuk land en begon te experimenteren met de vormgeving, beplanting en het ontwerp. Dit groeide uit tot een self-sustaining voedselbos gebaseerd op de principes van Permacultuur.

  Maar wat is Permacultuur precies? In deze episode vertelt Roy over deze ontwerpmethode waarbij je samenwerkt met de natuur. Roy ontdekte dat het mogelijk is om een ecosysteem na te bootsen. Zijn stuk land is hier een voorbeeld van. Het onderhoudt zichzelf op duurzame wijze zonder menselijke interventie. Het is zo ingericht dat het compleet zelfvoorzienend is. 

  Wat kunnen we leren van iemand die zich hier nu 10 jaar lang vol passie en toewijding mee bezighoud? Roy was altijd gedreven door een diepe fascinatie voor de natuur en voedsel groeien. Hij deed de Permacultuur opleidingen van Bill Milosson, de grondlegger van deze ontwerpmethode, gebaseerd op ethiek, ecologie en de weg van de natuur. 

  Deze episode zit vol met praktische tips en nuggets of wisdom! Deze wil je niet missen!

  Voor meer info over Roy zijn projecten check: https://phoodfarm.org

  Peace & Love 

  Navy Ziels

  Zieldingen instagram

 • Maak je borst nat voor deze controversiële aflevering. John Werd jaren geleden compleet geridiculiseerd in de media.

  Hij claimt o.a. Ajax in 2018 te hebben geholpen met de onmogelijke zeges op Juventus (2-1) en Real Madrid (4-1) door de spelers en teams energetisch te versterken. John werd bij het TV-programma Voetbal inside meerdere malen besproken en afgeschilderd als dorpsgek. Maar is John echt zo gek als de media hem neerzet? Luister deze aflevering en oordeel zelf. Is John de Messias of dorpsgek?

  John troost is geluks en lifestyle coach. Naast het begeleiden van topsporters leert hij mensen om hun vibraties te verhogen. Volgens John zijn genezing, geluk en ontwikkelen van spirituele kwaliteiten effecten van het verhogen van je energetische trilling. Maar hoe doe je dat? Wat zijn trillingen en waarom is het juist nu zo belangrijk om je vibes hoog te houden?

  John heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassing van energetisch werk. Hij heeft een training ontwikkeld waarmee iedereen kan leren een hoger energieniveau op te wekken. Hiermee helpt hij mensen terug in contact te komen met hun innerlijke kracht.

  In deze episode deelt John niet alleen hoe zijn methode topsporters heeft geholpen uit te blinken. Hij verteld ook waar zijn methode vandaan komt, hoe het hemzelf heeft geholpen in verschrikkelijk zware tijden en hoe het de wereld nu kan helpen.

  Luister, voel, geniet en doe je voordeel met de praktische tips die de spirituele leider van Unity of Love hier aanbied.

  Wat vind jij van het verhaal van John?

  Laat het ons weten in de comments!

  Deel deze episode met je ziel broeders en zusters!

  Peace & Love

  Navy Ziels,

  Allan

  Ruud

  Vincent

  Julian

  Jazira

  John Troost instagram

  Unity of Love website

  Zieldingen instagram

  #Johntroost #Gelukscoach #Vibrations #Goodvibes #Energy

 • Sylvestro Tjon Sack Kie a.k.a Samuel Deep voelde altijd een diepe connectie met muziek.

  Voor hem gaat het verder dan geluidscomposities, ritmes, drums, beats, kicks & snares.

  Op jonge leeftijd start hij met vinyl sparen en het mixen van die platen en besluit zijn baantje als vakkenvuller vaarwel te zeggen. Hij kiest 100% om voor zijn droom te gaan. Leven voor en van muziek. 

  Met zijn vrienden creëert hij 'SlapFunk'. Een nieuwe muzikale beweging met eigen feestjes in verlaten fabriekspanden en gekraakte gebouwen. Dit is de start van een reis over de wereld... 

  Leer van deze man die een geestdodend baantje opgaf voor het pad van zijn ziel. In deze episode hoor je zijn dappere reis over loslaten van zekerheid en duiken in het onbekende. Inmiddels is hij een gevestigde naam in de techno-scene en de trots van platenlabel SlapFunk.

  Geniet van de inspirerende journey van Samuel Deep!

  Peace! 

  Navy Ziels

  Instagram Samuel Deep.
  Website SlapFunk.

 • 📛Waarschuwing: Luister deze aflevering alleen met een open mind. Deze informatie kan je kijk op de realiteit veranderen.📛

  Sanne Burger is schrijfster, masseuse, coach en Taotraining instructrice. Haar meest recente boek 'Broodje Corona" kwam eerder dit jaar uit. De exemplaren vliegen als warme broodjes over de toonbank. 🍔 

  Maar waarom is dit boek zo populair? Waarom heeft Sanne dit geschreven? Hoe komt ze aan haar perspectieven? 🌍

  Deze controversiële aflevering laat je visie op de werkelijkheid schudden. 🔥

  Geniet van de helderheid waarmee Sanne haar standpunten uiteenzet. Ze ventileert haar ongefilterde mening over wat er aan de hand is in de wereld. Wij bespreken haar boek, lezen stukjes voor en stellen vragen over haar bevindingen en de inhoud. 📖🧐✨

  Sanne geeft ook individuele coachingsessies en Ancient Thai Massages, cursussen en Tao trainingen. Ze is opgeleid tot Ancient Thai Massage leraar door Rahul Bharti en tot Taotraining instructrice door Reinoud Eleveld. Voor meer achtergrond van Sanne check haar website:www.sanneburger.com 👀🙏🏻

  En geniet vooral van deze Episode!!❤️

  Sharing is caring!! Deel het met je tribe, family, brothers, sisters, buren & collega's!! 😇

  “Broodje Corona

  Een mysterieus virus leidt tot Orwelliaanse maatregelen die de wereld in haar greep houden. Sommige mensen zijn bang voor het virus, anderen voor het vaccin. Terwijl de strijd tussen goed en kwaad steeds heviger wordt, openbaart zich midden in de chaos een nieuw bewustzijn. Achter dat wat de regeringsleiders ‘The Great Reset’ noemen, groeit ‘The Great Awakening’.

  Hoe vind je de waarheid in een vloedgolf aan infor­matie? Hoe blijf je staan, als al je zekerheden voor je ogen lijken op te lossen? Hoe ontleen je zingeving aan alle waanzin en pijn? In haar essays vertolkt Sanne Burger datgene wat zich roert in het collectieve veld. Broodje Corona is een kleurrijke en persoonlijke weergave van de roller­coaster waarin we zijn terecht­gekomen sinds maart 2020. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een tijdperk.

  Broodje Corona biedt herkenning, geeft inzicht en lucht op. De schrijfster laat je lachen, huilen en fronsen. De verhalen in dit boek helpen om je eigen pad te vinden in deze prachtige wereld die speciaal gemaakt is voor jou.”

  Auteur: Sanne Burger

  Peace! ❤️

  Navy-Ziels

  Ruud, Allan, Vincent & Julian.

 • Sjors Boelaars is docent Tantra en oprichter van de Tara Academy.

  Na zijn master filosofie werd hij kapitein op zeiljachten, begon hij een voedingsbedrijf en beleefde veel hoogtepunten van het leven. Tot hij werd neergehaald door een burn-out. 

  In de daaropvolgende jaren verdiepte hij zich in meditatie, yoga en verschillende sjamanistische tradities totdat hij op het tantrische pad kwam. 

  Sjors deed vervolgens de tweejarige opleiding Non Dual Shaiva Tantra bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam. Hij zit nu in het ‘Immersion Program’ waarin hij 1 op 1 les krijgt van Hareesh Christopher Wallis. Een van de meest vooraanstaande levende geleerde op het gebied van klassiek tantra-onderwijs van de Kaula Trika.

  Deze aflevering zit boordevol waardevolle goodies! Wederom wil je dit niet missen!

  Veel plezier met dit drie gangen diner voor je ziel! 

  Deel de liefde en de episode met je vrienden, family & de wereld! 

  Peace! 

  Navy Ziels

  <a href="https://www.instagram.com/sjorsboelaars/" target="_blank">Sjors Boelaars' instagram </a>.

  < a href="https://tara.academy/" target="_blank">Tantra Academy website</a>.

  <a href="https://www.instagram.com/zieldingen/" target="_blank">Zieldingen instagram </a>.

 • Ondanks de onontkoombare onderzoeksuitslag veranderde Wout van terminale kankerpatiënt met een prognose van 3 maanden, naar een mirakel dat 9 jaar later gezond en gelukkig leeft. “Een wonder” noemt de medische wereld het. Toch wordt er door medici niet gekeken naar de stappen die Wout heeft genomen om te zijn waar hij nu is.

  In 2011 werd er bij Wout prostaatkanker geconstateerd met uitzaaiingen in lymfen, botten, ruggengraat en organen. 

  Artsen waren het erover eens.

  Dit was het ergste geval dat ze in 40 jaar hadden gezien. Wout had nog 3 maanden te leven.

  Ondanks miljoenen mensen met kanker die zoeken naar een manier om te genezen, wordt Wout z'n journey niet onderzocht of onder de aandacht gebracht. Wat kunnen we leren van een man die zijn ziekte en doodvonnis transformeerde naar een ontdekking van zelfhelende krachten?

  Enjoy het wonderbaarlijke verhaal van Wout Sanders!✨🙏🏻Wout is het levende voorbeeld voor iedereen die worstelt en het onmogelijke probeert te overwinnen!🌞 Geef niet op en surf mee op de golf van hoop die Wout heeft gecreëerd!


  Peace! 

  Navy-ziels

  Ruud, Allan, Vincent & Julian


  Check de Zieldingen instagram hier. 

  Luister Zieldingen op Spotify hier.

 • Deze jonge dame wist al heel vroeg wat ze wilde en heeft een ongekende drive. Ze legt glashelder uit wat Ayurveda is, hoe het werkt en hoe jij na deze aflevering meteen zelf jouw voordeel kan doen met praktische tips en tricks.

  Taylie ronde haar Master Neuropsychologie af en kwam er via tegenslagen achter dat ze niet op het goede spoor zat in haar leven. Ze kwam in aanraking met verschillende spirituele wijsheden uit het oosten waaronder Ayurveda. Deze antieke natuurlijke geneeskunde uit India pakte haar en liet haar nooit meer los. 

  Vandaag de dag is Taylie student bij het European Institute on Scientific Research on Ayurveda. Daarnaast begeleid ze mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en voeding. Binnenkort opent ze haar eigen praktijk in Utrecht waar iedereen voor Ayurvedische sessies terecht kan. Ze combineert haar kennis en ervaring als Neuropsycholoog met haar passie voor de Ayurvedische geneeskunde. 

  Maak je klaar om je hart, lichaam, hoofd en ziel te verrijken met duizenden jaren oude kennis die vandaag nog jouw gezondheid kan verfijnen! 

  Deel deze episode met vrienden, familie en jou tribe en/of partner zodat iedereen zijn voordeel hiermee kan doen!!

  Peace & Love

  Navy-ziels,

  Ruud, Allan, Vincent & Julian

  Check Taylie's instagram hier.

  Zieldingen instagram hier.

 • Wel eens van earthing, grounding of aarden gehoord? Wat is het precies? Hoe kan je het zelf doen? Waarom zou je het überhaupt doen? Dit zijn vragen die Raman Bonte glashelder beantwoord in deze aflevering. Met wijsheid maak je iets ingewikkelds simpel. Raman wijst in deze aflevering simpelweg naar de aarde onder onze voeten. Hij onderwijst ons over de krachten die wij als westerse mens zijn vergeten of negeren. Natuurkundige processen worden simpel, toegankelijk en praktisch door Raman verwoord zodat jij hier zelf mee aan de slag kan. 

  Na deze episode zal 'Down to earth' een totaal nieuwe betekenis voor je hebben ;) Geniet van de tools die Raman in deze aflevering overdraagt. Een mooie transitie waar parels van wijsheid om je oren worden geklapt. Grounding, energiewerk, heilige geometrie, de nieuwe wereld, neuromassage en nog veel meer rolt door de mics! 

  Wij zijn achterover geblazen door wat er door deze man heen kwam, dus geniet van dit drie gangen menu voor je ziel!

  Inclusief richtlijn voor een mediatie om te helpen de nieuwe wereld te manifesteren op 21-12-2020! 

  Join in en surf deze golf opweg naar de nieuwe wereld!  

  Deel deze aflevering met je tribe, gang, fam, collega's en matties! 

  Peace! 

  Navy Ziels

 • Vincent is Host van Zieldingen, Comedian en Rainbow Tai-Chi Chi-Kung docent. 

  In 2012 gaf hij zijn leven in Nederland op en besloot bij een Taoïstische Tai-Chi meester in Engeland te gaan wonen. Vincent verhuisde naar de Rainbow Tai-Chi Chi-Kung school in UK.  Later ook naar de Happilization community in Spanje om zijn leven toe te wijden aan deze filosofie, gebaseerd op innerlijke energetische training, geworteld in Taoïstische filosofie. 

  In 2019 keerde Vincent terug op Nederlandse bodem om te delen wat hij geleerd heeft. Hij geeft lessen en workshops in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.  

  Hij traint nu nog steeds bij zijn leraar en vertelt in deze episode alles over Rainbow Tai-Chi Chi-Kung. Hoe het jou kan helpen negatief te transformeren in creatief en hoe je zelf kan starten met trainen. 

  Veel plezier in deze episode vol praktische tips en verhalen over het wonen en leren bij een echte Taoïstische meester!

  Peace! 

  Navy-Ziels.

 • Miguel is een Spaanse-Rotterdammer die dit Sjamanistisch helingsritueel  al meer dan 10 jaar in zijn stad aanbiedt en begeleidt. De mensen die  Ayahuasca treatments bij hem doen ervaren holistische reiniging,  confrontaties met zichzelf, diepe inzichten, zien spirituele visioenen  en veel meer. In deze aflevering duiken wij in zijn verhaal, zijn  boeddhistische personal clearing methode, zijn pad naar het geven van  Ayahuasca ceremonies en wat tips om houvast te vinden in deze  achtbaanrit door de ziel. Miguel is uniek in zijn benadering en  combineert wijsheid van de Tibetaanse boeddhisten met  het plantmedicijn Ayahuasca van de Indianen uit het Amazonegebied. 

  Sit back and enjoy deze fascinerende episode!

  Peace! 

  Navy Ziels.

  Ruud, Allan, Vincent & Julian.

 • Juliette Schraauwers. Co-Founder NOW SCHOOL,  Impact ondernemer & VrijheidsMiljonair.

  "Ik wil mensen weer onderdeel laten worden van de natuur"

  Juliette is duurzaam ondernemer en heeft de afgelopen 10 jaar met meer dan 200 verschillende ondernemers uit 15 verschillende landen samengewerkt. In 2016 won zij de Freelancer of the Year award in de categorie Design en is genomineerd voor de Viva 400 in de categorie Wereldverbeteraars.

  Ze is oprichter van Brand it forward, NOWschool en VrijheidsMiljonairs en heeft meer dan 10 jaar ervaring in duurzame & sociale merkstrategie en desig.

  Ze geeft branding lessen aan ondernemers die de wereld willen verbeteren en heeft als missie is om organisaties/ondernemers, millennials & kinderen weer onderdeel te laten worden van de natuur. 

  Juliette wil een wereld creëren waarin mensen voor de planeet zorgen, zodat de planeet voor ons kan zorgen. 

  Ze hoopt op een dag terug te kijken op haar leven, wetende dat ze een keten van positieve impact op bedrijven, onderwijs en het leven heeft gemaakt.

  Deze aflevering zit vol goodies! Van praktisch advies tot een nieuwe visie voor de wereld. 

  Enjoy deze frisse episode! Neem de lessen in, pas ze toe op je eigen leven en groei!! 

  Peace! 

  Navy-ziels

 • “Cash geld gaat eruit, alles van waarde komt op de Blockchain”

  Ruud Krakers - Host van Zieldingen podcast, Ondernemer en Investeerder in Crypto valuta’s.

  Onze podcast host Ruud Krakers onderzoekt, investeert en handelt sinds 2012 in Crypto valuta’s. Hij stapte vroeg in met Bitcoin, stapte vroeg ook weer uit en leerde waardevolle lessen in deze vluchtige markt. 

  Zijn deze valuta’s een hype, hoax of onderdeel van het nieuwe normaal? 

  In deze aflevering verteld Ruud over de relatie tussen centrale banken, blockchain technologie en het vervangen van cash geld. Het is vijf voor twaalf in de financiële sector, wereldwijd is dit het moment van omslag. Worden crypto investeerders zoals Ruud de nieuwe 0,01%? Waarom heeft Ruud zijn huis verkocht en ging hij in 2017 all-in op deze markt? 

  LET OP! Deze aflevering heeft de potentie om je leven voor goed te veranderen. Luister en geniet van Ruud zijn Journey en doe er je voordeel mee! 

  Peace! 

  Navy-Ziels

 • Wij nemen je mee in de #zieldingen van Taoist, Auteur, ondernemer en Sexuele Kung-Fu expert Jos Goossens - @goossens.jos

  Als magical mentor, co-founder van het succesvolle bedrijf @valleivrouwen en schrijver van het boek “Alleen voor mannen” is Jos een schatkist van wijsheden.

  Vanaf 21 July kan je genieten van zijn life’s journey, inspirerende anekdotes en praktische tips✨.

  Stay tuned voor de parels die via de mic jou ziel in Rollen. 

 • In een wereld waar iedereen met straling te maken heeft, maar weinig mensen er echt kennis van hebben, wilde Zieldingen hier meer over weten. Daarom zit Zieldingen bij deze allereerste aflevering aan tafel met Maarten Rigter, een deskundige op het gebied van elektromagenetische straling. De gevaren van 5g, straling binnenshuis en hoe het beste om te gaan hiermee komen allemaal aan bod.