Afleveringen
-
In ‘De afspraak op vrijdag’ van 17 januari heeft Ivan De Vadder Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang) te gast, samen met politiek journalist Stavros Kelepouris (De Morgen) en professor politicologie Dave Sinardet (VUB). Ze hebben het over de federale regeringsonderhandelingen, factchecking op sociale media en extreemrechts in Wallonië.
-
Staakt-het-vuren in Gaza, moet de overheid op X blijven, en Xander De Rycke vult het Sportpaleis
-
Zijn er afleveringen die ontbreken?
-
Christop Deborsu over de kritiek op Georges-Louis Bouchez binnen de MR, Mark Eyskens en Nadia Nsayi over de docureeks 'Mobutu's Game' en de gelijknamige Congolese dictator en Heleen Debruyne over de hype rond de film 'Babygirl'
-
Isabel Albers en Bert Engelaar in debat over de staking: welke verantwoordelijkheid dragen de vakbonden? Rik Torfs las de autobiografie van de Paus. En Adil El Arbi stelt nieuwe film Patsers voor.
-
Een gesprek over de federale regeringsonderhandelingen, de opmerkelijke plannen van de aanstaande Amerikaanse president Trump en de inmenging van Elon Musk in de Europese politiek.
-
Bert Hamelinck over de meest verwoestende branden ooit in Los Angeles. Stijn Baert en Christine Hannes gaan in debat over de staking van ons onderwijspersoneel tegen de pensioenplannen van de regeringsonderhandelaars. En Joris Van Cauter ergert zich aan de straffeloosheid na de rellen op oudjaar.
-
Hendrik Vos en Liesbet Sommen over de groeiende politieke macht van Elon Musk in de EU, Kamagurka 10 jaar na de aanslag bij zijn voormalige werkgever Charlie Hebdo en Dyab Abou Jahjah is op X bedreigd door een Israëlische minister.
-
Een stand van zaken over de federale formatie met Isolde Van den Eynde. Abderrahim Lahlali en Theo Francken in debat over de aanpak van relschoppers. En Xavier Taveirne over zijn consumentenprogramma WinWin, nu ook op televisie.
-
Een gesprek over het nieuwe Antwerpse bestuursakkoord en samenleven anno 2025.
-
José De Cauwer en Eric van Rompuy blikken terug op de rijke carrière van Rik Van Looy. Barbara Moens over Zelenski die in Brussel is voor een NAVO-overleg en de EU-top. En Stef Willems over te veel alcohol drinken en toch rijden.
-
Joachim Coens en Nicolas Bouteca maken de balans op van de gemeenteraadsverkiezingen. Rudi Vranckx gaat met pensioen: hoe heeft hij de journalistiek en de wereld zien evolueren de voorbije 35 jaar? En Laura Jacobs deed onderzoek naar de correlatie tussen ons stemgedrag en eenzaamheid.
-
Risicocultuur of angstcultuur? Lien Van de Kelder schepen in Antwerpen. En Zwangere Guy en Frederik Daem maken serie over Brussel.
-
Matthias Diependaele, Stavros Kelepouris en Paul De Grauwe over de start van de nieuwe Vlaamse regering en haar economische uitdagingen.
-
Melissa Depraetere over hoe Vlaanderen de klimaatdoelstellingen niet dreigt te halen, Anne Vanreterghem analyseert de start van de Vlaamse regering, Hans Vandeweghe over de toekenning van het WK 2034 aan Saudi-Arabië en Luc Weyns over zijn hitserie 'Knokke Off'
-
Iyas Kaadouni en Tom Simoens over de val van het Assad-regime in Syrië, Hannes Heynderickx over de federale formatie en Alice Toen over haar allereerste album én haar honderdste verjaardag.
-
Hoe moet het nu verder met Syrië na de val van het Assad-regime? En Wouter Deprez zoekt orde.
-
Een gesprek over de Brusselse formatie en de beschuldigingen tegen Didier Reynders.
-
Wat nu voor Didier Reynders na beschuldiging van witwassen? Simon Van Dorpe en Ivan De Vadder. Koen Schoors over zijn boek 'Alles wordt anders'. En Sandrine Van Handenhoven zingt één van de hoofdrollen in de Nederlandstalige versie van de film 'Wicked'.
-
Guy Vanhengel en Dorian de Meeûs over de Brusselse formatie, CEO Chris Peeters over de toekomst van bpost en Ine Van Wymersch over drugs en hoe ze succesvol te bestrijden
-
Wouter Verschelden over de federale onderhandelingen. André Decoster over ongelijkheid in België. Mel Meliciousss over het werknemersstatuut voor sekswerkers. En Daphne Agten over haar film 'Holy Rosita', die de hoofdprijs won op het Filmfestival van Turijn.
- Laat meer zien