Gerelateerd aan
-
-
De gemiddelde Nederlander kent zeven recepten uit het hoofd, wij zorgen voor de achtste! Elke week geven culinair historicus Kiriko Mechanicus en culinair veelvraat Jasper Gottlieb antwoord op de vraag: Wat eten we vanavond? Luister voor heerlijke, smeuïge verhalen, praktische kooktips en natuurlijk dat achtste recept.
Alle recepten zijn te vinden op @hetachtsterecept op Instagram.
-
-
The #1 podcast for designers who animate, animators who design, and anyone who is 3D-curious. We interview Designers, Animators, 3D Artists, Producers, Studio Owners and other folks related to motion design and creativity. We get deep into the geeky world of Adobe After Effects, Cinema 4D, Photoshop and Illustrator. We talk about the business and art of Motion Design. Dig in.
-
-
“Klare wijn schenken, kent u die uitdrukking”, zou dominee Gremdaat zeggen. Het betekent: eerlijk en duidelijk vertellen hoe de situatie in elkaar steekt. En dat is precies wat ik probeer te doen als het om wijn gaat. Geen snobistische taal, geen technisch geleuter, geen gezever over terroir. Nee, gewoon in normale taal uitleggen wat je van een bepaalde wijn vindt. Dat doe ik als wijnliefhebber al een tijdje op mijn Instagram-account Klare_wijn en nu ook via deze podcast. Samen met wijnvriend Ernst-Jan Overduin bespreek ik om de twee weken een thema uit de wondere wereld. We zijn altijd op zoek naar fascinerende verhalen en grappige weetjes die zelfs de verstokte wijndrinker nog niet kent. Heb je tips, opmerkingen, kritiek of complimenten? Mail naar Antoin Peeters ([email protected]) Bezoek ook onze website voor alle leuke extra info: www.klarewijnpodcast.nl
-
How can our food system rebuild and reimagine amid the unprecedented crisis of COVID-19 and a long overdue reckoning with generations of inequity? As every corner of the food world grapples with issues that will define its future, The Big Food Question will tackle practical and philosophical questions alike for eaters, operators, and workers across food business sectors and topics. From restaurants and bars, to processors and distributors, from farms to food banks, The Big Food Question will feature expert guests who help us understand how industries can move forward while prioritizing safety, equity, and economic stability.
-
-
-
IJsmaker Mastos neemt je in deze podcast over de Smaak van Vakmanschap mee in de bijzondere wereld van het ambachtelijke ijs. Dat doet hij door de eigen kennis en ervaringen met je te delen, maar ook door op bezoek te gaan bij andere ijsbereiders, grondstoffenleveranciers en bijzondere gasten. Zo kan je Mastos zomaar eens tegenkomen tussen de Jersy koeien of onder een perenboom. Wanneer je de Smaak van Vakmanschap proeft, proef je de passie en trots van de ijsbereider die deze unieke smaak maakt. Daarom delen ze ook recepten en gaan ze verder de diepte in.
-
Zlim Bezig, de podcast. Waarin een moeder en een dochter samen leefstijlonderwerpen bespreken die ons allemaal bezig houden. Aniek (28) en Karine (60) zijn hier om hun ervaringen, inzichten en zlimme tips met jou te delen!
Wat is Zlim? Wij zijn een keten van vrouwenportscholen: Women's gym's. Een totaalconcept waarbij body-food en mind centraal staat. www.zlim.nl
Disclaimer:
Alle gesprekken in deze podcast zijn enorm geïnspireerd door Zlim en de Zlim methode (www.zlim.nl). Aniek en Karine praten echter vanuit zichzelf en hun persoonlijk leven. En ze steken hun eigen mening niet onder stoelen of banken! Deze persoonlijke mening zal zeker niet altijd gelden voor de andere Zlim-studio's in Nederland en België. Liever niet zelfs: wij houden van een goede discussie en de eigenheid van elke studio! -
-
-
Dans GEMS waar experts praten over dans vanuit een ander perspectief...
Dans Gems zijn deze podcast begonnen: om verschillende inzichten te geven aan degenen die werkzaam zijn in het dansvak. Elke week interviewen we succesvolle dansers en choreografen over hun carrière, creatieve proces, in de danswereld. Als je op zoek bent naar inspiratie en praktisch advies in het vak, dan is dit de podcast voor jou!
Dans is een van die dingen die je niet in een hokje kunt stoppen. Zelfs niet als je je hebt toegelegd op één stijl. Het gaat om de vrijheid om je bewegingen te kiezen en jezelf uit te drukken door middel van beweging. Je bent toegewijd aan je vak en voortdurend nieuwe technieken leren. Het gaat over plezier hebben en de vreugde van beweging voelen. Het gaat over loslaten en in het moment zijn.
Dans gaat over keuzes, vrijheid en zelfexpressie.
De Dans Gems zijn iedere week te beluisteren op vrijdag ochtend.
-
Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?
Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Dit is een podcast over haptotherapie. Esther heeft de opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Zij heeft sinds 2016 haar eigen praktijk in Amsterdam: www.haptotherapie-esther.nl. In deze podcast praat zij met haar gasten over wat haptotherapie is en hoe het haar en hun leven verandert heeft. Ook gaat ze in gesprek met directeuren van opleidingsinstituten, collega-haptotherapeuten en zal ze diverse sleutelbegrippen uit de haptonomie behandelen.
-
Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters praten over hun favoriete ruilmiddel: geld. Verdienen en uitgeven. Sparen en besparen. Welke geldgewoontes krijg je mee van je ouders? Moet je naar een mannetje? Wat is Tikkie-etiquette? Wat is FIRE, gaat iedereen aan de bitcoins, en durf je als freelancer te denken aan je pensioen?
Aaf zet elke aflevering stapjes als beginnend belegger in aandelen, en Vincent doet verslag van zijn queeste om tonnair te worden.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
In deze superlekkere podcast kookt Samuel Levie in zijn eigen keuken, samen met zijn vrienden, een gerecht met een heel bijzonder verhaal. Om je vingers bij af te likken!
☕️ Alle recepten zijn te vinden op vriendvandeshow.nl/laatsteavondmaal
💼 Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via [email protected]
-
Man Seeks Adventure - "Cars, Bars, Eats & Adventures"
Hosted by Brad Fanshaw, Dave Marek & Heather Storm the show is a robust look at men's interests and is strong on humor. The trio will inform you about travel, food, hot spots and have interseting guests and celebrities. Our resident mixologist Heather will even show you how to mix a cocktail on every eopisode. Brad, Dave and Heather are people that live life to the extreme and make the world exciting. #ActLikeAMan #DrinkLikeAMan #EatLikeAMan #DriveLikeAMan #TravelLikeAMan #DressLikeAMan #LiveLikeAMan