Afleveringen
-
Veilig en stapsgewijs overstappen op S/4HANA zonder de bedrijfsvoering te verstoren? Ontdek hoe Koninklijke Wessanen met dit proces om gaat.
S/4HANA is SAP’s next-gen ERP-systeem. Migreren naar S/4HANA helpt bedrijven om sneller, flexibeler en innovatiever te opereren. Rond 2025 zal SAP de bestaande ERP-Business Suite niet langer ondersteunen. Tegen die tijd zal de overstap naar S/4HANA voor elke SAP-gebruiker aan de orde zijn. Veel bedrijven besluiten om niet te wachten tot 2025. Een van die bedrijven is het voedingsmiddelenconcern Koninklijke Wessanen.
Tijdens deze sessie neem je een kijkje achter de schermen van Wessanen. Je ontdekt waarom Wessanen voor S/4HANA koos en relatief vroeg besloot over te stappen. Ook hoor je hoe het voedingsmiddelenconcern bezig is om veilig en stapsgewijs te migreren zonder noemenswaardige verstoring van de bedrijfsvoering.
Organisaties maken zich vaak zorgen over de duur, de kosten en de risico’s van dit soort migraties. Daarom ontwikkelde delaware een praktische, risicomijdende aanpak om bedrijven in vier eenvoudige stappen te laten profiteren van alle voordelen die S/4HANA te bieden heeft.
Ben je benieuwd hoe je veilig en gecontroleerd overstapt naar S/4HANA? En wil je weten hoe Royal Wessanen voor een koninklijke migratie zorgde? Dan mag je deze sessie niet missen.
-
Integreren? Zorg ervoor dat het ontwerp van de integratie en je organisatie met elkaar verweven zijn. Ontdek in deze sessie je aan moet denken, welke rollen je hierbij betrekt en hoe je verantwoordelijkheden verdeelt en vastlegt.
Goede integratie is een project op zich. Maar daarnaast komen ook nog uitdagingen om de hoek kijken. Waar staat de brondata, wie is er verantwoordelijk voor? En hoe regel je de borging van je proces als dat over meerdere systemen loopt? Het recept voor goede integratie? Zorg voor je begint dat de ingrediënten van je integratie en organisatie naadloos bij elkaar passen.
In deze sessie:
Best practices over integraties Waarom het cruciaal is om bewuste keuzes te maken over je datastromen Waarom het organisatorische aspect zo belangrijk is bij integraties -
Zijn er afleveringen die ontbreken?
-
Kun je ál je collega’s krachtige BI-gereedschappen geven waarmee ze hun werk nóg beter kunnen doen? De BI-experts van delaware denken van wel.
Een datagedreven organisatie hakt knopen door op basis van actuele, real-time inzichten. Zowel de grote, meer strategische beslissingen als kleine, dagdagelijkse besluiten worden genomen op basis van heldere feiten. Dat klinkt mooi. Maar hoe realiseer je zo’n cultuur?
Om écht datagedreven te kunnen werken moeten álle collega’s over laagdrempelige BI tools beschikken. Je moet de juiste data binnen jouw organisatie toegankelijk maken en mensen in staat stellen om zelf met die gegevens aan de slag te gaan. Met selfservice BI maak je dat mogelijk.
Tijdens deze sessie nemen Bert Torn en Bertil Bor van delaware je mee in de wereld van selfservice BI. Je hoort wat er nodig is om veilig en effectief met selfservice BI aan de slag te gaan en de eerste stappen te zetten op weg naar een datagedreven cultuur.
-
Een projectmanager wil real-time inzicht in de financiële progressie van projecten. Lost de nieuwe tool van Microsoft deze uitdaging op? Ontdek het in een gesprek tussen delaware en Microsoft.
Een projectmanager streeft altijd naar een totaaloverzicht van lopende projecten. Van financiën tot operationele workflows. Veel verschillende tools beweren dat overzicht te geven, maar weinige slagen erin. De onlangs aangekondigde opvolger van Professional Service Automation heet Microsoft Dynamics 365 Project Operations en belooft hetzelfde. Veel is nog onbekend over deze oplossing: gaat het doen wat het belooft of is dit slechts een van de vele tools?
In deze sessie legt delaware Microsoft het spreekwoordelijke vuur na aan de schenen. Aan de hand van prikkelende stellingen gaan beide partijen de discussie met elkaar aan over goed projectmanagement en de nieuwe tool.
In deze sessie:
delaware aan tafel met Microsoft Slaat Project Operations daadwerkelijk de brug tussen financiële informatie en projectinformatie? Beloof Microsoft meer dan het kan waarmaken? -
Hoe verbeter je als bedrijf in de foodindustrie je efficiëntie en zorg je ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt en je klanten nooit ‘nee’ hoeft te verkopen? Ontdek het in deze sessie over demand planning en forecasting.
Goed kunnen inspelen op de eisen van de markt is tegenwoordig cruciaal in de foodwereld. Want als jij niet snel kunt voldoen aan de vraag van een klant, doet een concurrent het. En hoewel er grote verschillen zijn in de vraag naar verse of conservengoederen, of friet en chocola heeft ieder bedrijf door het jaar heen pieken en dalen te managen.
Elk foodbedrijf maakt gebruik van een vorm van forecasting om de vraag te voorspellen. Maar waar de een nog werkt op basis van een Excel met verkoophistorie en de jarenlange ervaring van inkopers, gebruiken andere bedrijven al volledige sales- en operations planningen die rekening houden met externe factoren als het weer en zaken als het sentiment op sociale media. Deze bedrijven zijn optimaal voorbereid op de vraag van klanten.
Dus: Prepare for Tomorrow, Today. Forecasating en demand planning zijn voor ieder bedrijf van waarde, zowel klein als groot. Laat je inspireren door experts op het gebied van demand planning en ontdek wat er mogelijk is voor jouw bedrijf.
-
In veel organisaties zijn inkoop en crediteurenadministratie niet naadloos op elkaar aangesloten. Daardoor gaat er veel tijd en dus geld verloren. Ontdek hoe je met automatisering je P2P-proces optimaliseert.
Het rommelt op de finance afdeling waar inkoop en crediteuren niet goed op elkaar afgestemd zijn. Collega’s werken in verschillende tools, data is niet gekoppeld. Het is zoeken naar de juiste informatie. Dat kost tijd en geld, en levert een hoop frustraties op. En dat terwijl een oplossing zo eenvoudig is.
Automatisering verbetert en versnelt het purchase-to-pay proces. Zowel intern als extern. Dankzij het SAP Ariba-netwerk automatiseer je je P2P-proces in het gehele supplier network. Bijvoorbeeld met automatische documentherkenning, een volledig touchless invoicingproces of zelfs de toepassing van robotgestuurde procesautomatisering (RPA). Dit bespaart veel tijd, verkleint de foutmarge en maakt alle data direct inzichtelijk.
Verspil geen tijd meer aan processen die geen waarde toevoegen. In deze sessie:
Hoe automatisering je P2P-processen verbetert over de muren van je organisatie heen Innovatieve mogelijkheden die delaware biedt voor jouw P2P-proces Voorbeelden van robotgestuurde procesautomatisering in het P2P-procesEn meer… Zorg dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in P2P.
-
Hoe integreer je succesvol alle document stromen met huurders, aannemers en instanties via Salesforce en backoffice systemen als MS Dynamics in een Azure Cloud omgeving
In deze sessie neemt Stadlander je mee in haar overstap naar haar nieuwe documentmanagementsysteem, de samenwerking met delaware en de vruchten die de eerste fase van dit project afwerpt. Aan tafel: Henk Stoutjesdijk, Manager ICT & Facilitair bij Stadlander; Pascal Ruppert, projectmanager en Ton Fransen, senior consultant bij delaware.
delaware heeft veel ervaring met de integratie van back-endsystemen (zoals SAP en Salesforce) met OpenText oplossingen. Bij Stadlander is recent de integratie met Salesforce gerealiseerd. De West-Brabantse woningcorporatie profiteert van deze integratie, waarbij aanvullend het centrale archief ook gekoppeld werd aan het financiele systeem Dynamics AX (Tobias) en andere applicaties.
De resultaten:
Klantcontact is persoonlijker en directer Tijdswinst en efficiëntieslag voor medewerkers Documentkwaliteit, -doorzoekbaarheid en -vindbaarheid verbeterd Eén versie van de waarheidBenieuwd wat een integratie van SalesForce en OpenText voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor deze sessie.
-
Systemen koppelen is uitdagend. Voor je het weet ontstaan er complexe afhankelijkheden. SmartLink brengt daar verandering in.
Voor allerlei dagelijkse taken moet je informatie uit verschillende systemen halen en combineren. Het zou natuurlijk veel mooier zijn als alle systemen waar je dagelijks mee werkt direct met elkaar integreren. Wie vanuit Microsoft Word bijvoorbeeld gegevens uit SAP kan benaderen, stelt veel sneller een contract of een offerte op. Maar systemen koppelen is uitdagend. Want voor je het weet ontstaan er complexe afhankelijkheden.
Daarom ontwikkelde delaware SmartLink, een slimme manier om snel en veilig gegevens uit te wisselen tussen uiteenlopende systemen en applicaties. Daarbij maakt het niet uit of die systemen in de public cloud draaien of op jouw eigen server. Dankzij SmartLink zit informatie niet langer opgesloten in afzonderlijke silo’s. Slimme workflows zorgen er bovendien voor dat je soepele processen in kunt richten die grotendeels geautomatiseerd verlopen. Het resultaat: tijdwinst, meer werkplezier en minder kans op fouten.
Tijdens deze sessie laat Vincent Boer zien hoe je integratie makkelijk maakt. Ontdek hoe je dankzij SmartLink snel en makkelijk uitgroeit tot een échte Integrated Company.