Afleveringen
-
De ene is een fervente fan, de ander vindt het maar niets of zelfs ronduit ordinair. Ook al is luipaardprint misschien wel de meest terugkerende modetrend, de meningen erover zijn erg verdeeld. Deze week legt chef mode Timon Van Mechelen uit waarom de exotische print zo'n succes blijft sinds zijn introductie op de westerse catwalk in de jaren veertig.
Wil je je nog meer verdiepen in de geschiedenis van de luipaardprint? Je leest het deze week in Knack Weekend of op weekend.knack.be/weekendopwoensdag
Host: Jorik Leemans
Productie: Aylin Koksal
Vormgeving: Marie Grégoire
In de podcast Weekend op Woensdag onderzoeken de journalisten van Knack Weekend wat lifestyletrends en maatschappelijke fenomenen over ons vertellen.
-
Deze week duikt culinair journalist Barbara Serulus in de foodtrends van 2025. Waarom maakt decakoffie een opmars? Waarom is het belangrijk dat we de Italiaanse kaas scamorza leren uitspreken? Worden petitfours opnieuw sexy? En lopen we binnenkort allemaal met een glucosemeter rond?
Benieuwd naar andere foodtrends? Je leest het deze week in Knack Weekend of op weekend.knack.be/weekendopwoensdagHost: Jorik Leemans
Productie: Aylin Koksal
Vormgeving: Marie Grégoire
In de podcast Weekend op Woensdag onderzoeken de journalisten van Knack Weekend wat lifestyletrends en maatschappelijke fenomenen over ons vertellen.
-
Zijn er afleveringen die ontbreken?