Afleveringen
-
In deze aflevering koken we alvast een vegetarisch pré-kerstdiner. Luister snel als je als nog inspiratie nodig hebt voor volgend weekend.
We beginnen met een heerlijk quiche met gesmoorde prei, champignons, ricotta en oude kaas. Met als bijpassende wijn een heerlijke riesling van @secutrecht. Daarna maken we een aubergine wellington, kijk hier voor het recept https://www.lekkeretenmetlinda.nl/aubergine-wellington/. True fact, bij Aad eten we dit nu ook op Tweede kerstdag. We sluiten dit kerstmenu af met de boozy chocolademousse van Miljuschka, hier vind je het recept https://miljuschka.nl/boozy-chocolademousse-met-rum/.Verder nemen we je mee in onze kerstherinneringen van vroeger, hoort banketstaaf nou bij Sinterklaas of Kerst en zijn we heel benieuwd of jullie meer willen weten over onze goede voornemens voor 2022. En in ieder geval alvast hele goede dagen gewenst!
#kokenmetkerst #kerst #feestdagen #inspiratie
-
We staan stil bij onze buit uit Duitsland!
-
Zijn er afleveringen die ontbreken?
-
Wij blikken terug op onze inception vakantie in Duitsland wat vooral draaide om.... WIJN!
-
In deze aflevering kletsen we over onze meest recente eet- en drinkervaringen. We eten we pikante ceviche en mosselen wat we hebben uitgezocht bij twee natuurwijnen. Uiteraard sluiten we weer af met een goed gevulde sandwich!
-
Wij waanden ons weer terug in één van onze mooiste eetervaringen!
-
In deze podcast is Kiki van de @horecaburgemeester op bezoek. We koken uit het horecakookboek, krijgen tips over recepten en bespreken oude liefdes.
-
Deze aflevering koken we heerlijke frisse Aziatische gerechten en maken we gebruik van het stoommandje.
-
In deze aflevering maken we Franka's lievelingseten: zelfgemaakte taco's gevuld met authentieke Mexicaanse ingredienten.
-
Onze lievelingsgerechten uit het boek Flavour van Ottolenghi met een avondje Songfestival!
-
In een ouderwetse Koningsdagsfeer nemen we jullie door middel van een box mee naar 6 verschillende restaurants.
-
Het nabootsen van jouw lievelingsgerecht van jouw lievelingsrestaurant, ooit geprobeerd? Wij zijn er deze week voor gegaan!
-
In deze podcast vieren we feest. Nina is jarig, de zon schijnt, we doen een keer niet moeilijk terwijl het ook makkelijk kan en we delen een hele toffe TikTok #lifehack. Daarnaast leer je ons een beetje beter kennen door eet- en drinkdilemma’s in ‘the sandwich’ van @miljuschka Ook hebben we DE tip voor iedereen die niet van bakken houdt maar wel van lavacake. Check het vriesvak van de @albertheijn
-
In deze aflevering begon voor ons de lente! Luister onze podcast en hoor over deze heerlijke groene bordjes eten door chef @merijnvanberlo met daslook, wildpluk en vele andere tinten groen. De wijnen van @vleckwijnenutrecht maakte het compleet.
-
In deze aflevering drie Duitse wijnen en drie gerechten 'from all over the world'
-
De eerste Spijsverering de Podcast gaat over de dinerbox van @cinemaculinair & @welkominkantien. Als het luisteren net zo leuk is als het maken, dan is het één groot (eet) feestje!