Afleveringen

 • Volg Spijkers met Koppen op:

  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara/ Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen 

  Vandaag in Spijkers met Koppen: hoe ging dat ook alweer, old-school demonstreren? Rob Schrama en Paul Rinzo van de Sigaristen weten het maar al te goed. Moet het slachtofferrecht worden uitgebreid? FvD-Eerste Kamerlid Theo Hiddema en advocate Petra van Kampen gaan in gesprek.

  Rechtbanktekenaar Aloys Oosterwijk en Seb van der Kaaden laten hun liefde voor misdaad en strips de vrije loop in de nieuwste Stripglossy. Anna van 't Hek maakte een documentaire over Yab Yum, het exclusieve bordeel waar tout bekend Nederland te vinden was. Toine Heijmans vertelt over zijn boek Zuurstofschuld.

  Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond, en Nelly Vollebregt, voorzitter van de Vereniging Verkeerslachtoffers, voeren een discussie over de fietshelm. Elke Rotterdammer mag meedoen met het songfestival. Reinier Weers, initiator van 'Rotterdam Laat je horen', Gerdie Bours en John van Broggelen leggen uit hoe dat zit.

  Tot slot is er live muziek van Douwe Bob, cabaret van Kiki Schippers, Vera van Zelm, Patrick Nederkoorn en Hanneke Drenth en zijn de columns van Merijn Scholten en Roziena Salihu.

 • Volg Spijkers met Koppen op:Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara/ Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen 

  Vandaag in Spijkers met Koppen: blijft FC Emmen in de Eredivisie? Dolf vraagt het fans Erik van Klinken en Peter van Dijk. GroenLinks-wethouder Linda Voortman helpt Utrechters met schulden, Sjaak weet hoe het is om schulden te hebben en schuift ook aan.

  De wasbeer duikt op in de Nederlandse natuur. Is hij een verrijking of een gevaar? Marco van der Wel van Partij voor de Dieren in Noord-Brabant en boswachter Frans Kapteijns gaan in gesprek. Cas de Jong maakt de podcast Daders, waarin hij praat met criminelen, een van hen is Mike. 

  Topsporter Mohamad Maso vluchtte uit Syrië en probeert zich in Nederland te kwalificeren voor de Olympische triatlon, maar dat kan niet zonder de hulp van Jolanda Meurs. 

  Nour El Ghezaoui helpt kinderen uit achterstandswijken en Joep Lahaye wil een groen dak op zijn school, allebei maken kans op een Young Impact Award. Matthijs van Boxsel stelde de Topografie van de domheid samen.

  Tot slot is er live muziek van Chef'Special, cabaret van Roel Bloemen, Tim Kamps, Kiki Schippers en Hanneke Drenth en zijn de columns van Stefan Pop en Myron Hamming.

 • Zijn er afleveringen die ontbreken?

  Klik hier om de feed te vernieuwen.

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Paul de Leeuw geeft een uniek inkijkje in zijn leven in de podcast De Leeuw Lult. Oud-kamervoorzitter Gerdi Verbeet over vertrouwen in de politiek, vergeetachtigheid en 'hoe nu verder?'

  Skateboarders Keet Oldenbeuving en Candy Jacobs vertegenwoordigen Nederland op de Olympische Spelen in Tokio. De Belgische Lynn Formesyn maakt in haar boek duidelijk dat je ook heel zinvol kunt zijn als je ziek bent.Eric Corton schreef een stuk over lijden en orkest Phion kleedde het muzikaal aan. Samen nemen ze je mee op reis in het hoofd van een man en zijn lijdensweg.

  Moeten farmaceuten het recept voor de coronavaccins vrijgeven? Daarover discussiëren Europarlementariërs Kim van Sparrentak (GroenLinks) en Jan Huitema (VVD). Geheugentrainer en wereldrecordhouder Boris Konrad leert je hoe je nooit meer iets vergeet.

  Er is live muziek van Nona, cabaret door Aron Elstak, Kiki Schippers, Marcel Harteveld en Vera van Zelm en de columns zijn van Merijn Scholten en spoken word-artiesten Luan buleshkaj en Marco Martens.

  Volg Spijkers met Koppen op Facebook (http://www.instagram.com/spijkersbnnvara). 

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Jellie Brouwer en Jeroen Stout van het radioprogramma Kunststof vertellen over hun scheurkalender vol tegelwijsheden. Dave Ensberg-Kleijkers en Bart van Horck over de roerige tijden bij het CDA. Chantal en Priscilla van Gastel schrijven samen een roman en dat gaat lang niet altijd even soepel. Karen Soeters van House for Animals en hondentherapeut Isha Joseph over de grote misstanden bij illegale hondenfokkers die door Corona steeds meer klanten krijgen. Een jeugdtrauma ging een eigen leven leiden in het hoofd van Malou Holshuijsen en ze schreef het van zich af in 'Zachtop Lachen'. Moet Amsterdam de blowtoerist weren met een verkoopverbod aan buitenlanders? Gemeenteraadsleden Sofyan Mbarki van de PvdA en Daan Wijnants de VVD gaan in debat. Auteur Ronald Giphart proeft bieren in de meedrinkpodcast Fuck Wijn en biersommelier Frits Dunnink probeert hem aan het alcoholvrije bier te krijgen. Tot slot is er live muziek van Mell & Vintage Future, cabaret door Aron Elstak, Kiki Schippers, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en de columns zijn van Ivo Victoria en Stefano Keizers.  Volg Spijkers met Koppen op: Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Peter Stein fietste door alle Nederlandse gemeenten. Hoe heeft de media verslag gedaan van de verkiezingen? Willemien Sanders en André Krouwel zochten het uit.

  Gaat de BeNeLiga er komen? Als het Jaron Blonk ligt wel, maar Korneel Evers denkt daar iets anders over. Wie was die geheimzinnige H.W.R., wiens naam in een Groningse boom gekerfd staat? Journalist Ernst Arbouw heeft het antwoord.

  Paul O'Sullivan vertelt over het wereldwijde succes van de Paul O'Sullivan Band. Gabriëlle Hoppenbrouwers is officier van justitie en beschrijft in haar boek Familiezaken de meest indrukwekkende rechtszaken. Roel Boomstra, tweevoudig wereldkampioen dammen, wacht nog altijd op zijn WK-match.

  Tot slot is er live muziek van Alain Clark, cabaret van Patrick Nederkoorn, Aron Elstak, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en zijn de columns van Martijn Hillenius en Merijn Scholten.

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Bert Visscher vertelt over zijn boek 'Dat wordt nooit wat'. Lilianne Ploumen over de PvdA, jongeren en de laatste dagen van de campagne.

  Marinier Ronald van Leeuwen neemt ons mee naar een bloedstollende ontsnapping door de sloppenwijken van Caracas. Kunnen we straks onze zonnepanelen ontmantelen en kerncentrales bouwen? Energiedeskundige André Wakker en Kirsten Sleven van WISE gaan in debat.

  Sumer Chaban helpt zijn Syrische volgers via zijn Facebook-kanaal met vragen over de Tweede Kamerverkiezingen. De 24-jarige Syrische Kamal Saad Eddin mag voor het eerst stemmen. Acteur Porgy Franssen komt naar je slaapkamer om je in slaap te vertellen.

  Er is live muziek van Blackbird, cabaret door Roel Bloemen, Aron Elstak, Patrick Nederkoorn en Hanneke Drenth en de columns zijn van Kees van Amstel, Martijn Hillenius en Stefano Keizers.

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Erik van Muiswinkel en Jack Spijkerman eren onze overleden oud-collega Jeroen van Merwijk. Lijsttrekker Wopke Hoekstra van het CDA spreekt Dolf en Willemijn toe vanachter zijn keukentafel.

  Journalist Sophie Frankenmolen en archeoloog Janric van Rookhuijzen vertellen over toevallige ontdekkingen in de wetenschap. Jan Verhagen deed onderzoek naar olifantenpaadjes en schreef het boek Olifantenpaadjes in Meierijstad.

  GroenLinks-leider Jesse Klaver vertelt wat GroenLinks van plan is met jou, ons land en de wereld. Daniël Heikens maakte foto's van Haagse matten en komt langs met twee Hagenezen met dit kapsel: Leon Soonius en Wil Kraan.

  Tot slot is live muziek van Frank Boeijen, cabaret door Marcel Harteveld, Kiki Schippers, Aron Elstak en Hanneke Drenth en de columns zijn van Merijn Scholten en Emilio Guzman.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Chris Bajema bespreekt in zijn podcast elke week een kanarieboekje en komt uitleggen wat dat is. De jeugd GGZ is niet bestand tegen de coronacrisis merken kinderpsychiater Pety So en Hannah, die al 15 jaar ervaring heeft met hulpverleners.

  Marcel Steeman, D66 Statenlid in Noord Holland, wil fietspaden in Legostad. Drie lijsttrekkers strijden om de kiezer: Jaron Tichelaar van JONG, Robert Valentine van de Libertaire Partij en Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging. Regisseur Martin Koolhoven en Paul Nederveen, alias DJ St. Paul vertellen waarom je de film Trainspotting gezien moét hebben.

  ChristenUnie lijsttrekker Gert-Jan Segers over het Wel en Wee in de partij, het WK in Qatar, en de ins en outs van hun verkiezingsprogramma. Schoonmaakgoeroe Zamarra Kok deelt haar allerbeste schoonmaaktips.

  Tot slot is er live muziek van The Kik, cabaret van Roel Bloemen, Marcel Harteveld, Aron Elstak en Hanneke Drenth en is de column van Stefan Pop.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: de 18-jarige Merijn begon ongewild een vakbond nieuwe stijl voor vakkenvullers op het Insta-account 'Vakkenvulmemes'. De verkiezingen komen eraan. Gaat de SP een rol van betekenis spelen? Lijsttrekker Lilian Marijnissen blikt vooruit.

  Gio Lippens en Stef Clement filosoferen over de toekomst van het wielrennen. Younes Douari roept met 'represent jezelf' jongeren op om naar de stembus te gaan en Bartina Koeman over de docuserie 'Força Koeman'.

  Maartje Epema en haar gezin vangen al vijf jaar lang vluchtelingen op in huis. Maker Mirjam van Biemen volgde ze en maakte een podcast. Tramconducteur André van Dam vervoert naast huis-tuin-en-keuken-passagiers ook moordenaars en een psychopathische dokter. Roy Peters is de geestelijk vader van Van Dam en hun levens lijkt verrassend veel op elkaar.

  Tot slot is er live muziek van Lucas Hamming, cabaret van Roel Bloemen, Tim Kamps, Marcel Harteveld en Hanneke Drenth en de columns zijn van Ivo Victoria en Emilio Guzman.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag hoor je Spijkers met Koppen vanuit de Leidse Schouwburg. We missen het theater allemaal en daarom nemen we je even mee de schouwburg in, met in de uitzending: André Manuel vertelt wat hij allemaal mist en hoe komt de cultuursector er weer bovenop? Kamerleden Peter Kwint van de SP en Zohair El Yassini van de VVD gaan in debat.

  Je zal maar het Leids Cabaret Festival winnen en een jaar door alle zalen mogen touren precies als het land dicht is. Lisa Ostermann, Thjum Arts en de heren van 'De Vriendendienst' huilen uit bij Dolf en Willemijn.

  De smartlap als protestsong: Sophie Straat zingt in het plat Amsterdams én uiteraard met de kenmerkende snik wat er vandaag de dag allemaal mis gaat. Sophie zingt samen met Goldband het nummer 'Tweede Kamer'. In de podcast 'Elektra' praat Wouter Monden met cabaretiers over hun blunders op het podium.

  Filmmaker Frans Bromet ging voor zijn tweeluik 'Rechts in Beeld' in gesprek met de rechtse collega's van zijn dochter Laura die voor GroenLinks in de Kamer zit. Eva Koreman trekt voor haar nieuwe tv-programma 'Muziekstad' door het hele land, om de lokale muziekcultuur te ontrafelen. De Haagse popgroep Goldband is ook van de partij.

  Tot slot is er cabaret van Aron Elstak, Hanneke Drenth, Marcel Harteveld en Anne van Rijn en zijn de columns van Merijn Scholten en Martijn Hillenius.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: de Belgische Elisabeth van Houtte, auteur van het boek, 'Red de wereld in 365 dagen' vertelt Dolf waarom hij onder de douche moet plassen. Lijsttrekker Eshter Ouwehand over het partijprogramma van haar Partij voor de Dieren en haar nieuwe boek.

  Nadia de Vries gaat over lijken: althans ze promoveerde op het kijken naar lijken. Ruslandjournalist Hubert Smeets over het showproces rond oppositieleider Aleksej Navalny.

  Het project 'Lock-down Open Up' helpt middelbare scholieren nu ze al heel lang thuis zitten, initiatiefneemster Marieke Snel komt met een paar scholieren langs.

  Directeur van Wildlands Erik van Engelen en Robert Simons van Leefbaar Rotterdam zijn de wanhoop nabij. Hoe komen de dieren de winter door? Radio-dj’s Michiel Veenstra en Jorien Renkema over het tiende album van de Foo Fighters.

  Tot slot is er live muziek van Kraantje Pappie en Inge van Calkar, cabaret door Korneel Evers, Hanneke Drenth, Marcel Harteveld en Peter van Rooijen en de columns zijn van Stefan Pop en Stefano Keizers.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Bert van de Wetering laat heel Nederland online zingen en Dolf en Willemijn zingen ook uit volle borst mee. ANP-hoofdredacteur Freek Staps laat de namen van fotografen weg bij relfoto's na meerdere incidenten. Journalist Chris Klomp is meermaals bedreigd en vertelt hierover.

  Thuiszitten is al lastig, maar zeker als je niet tegen andermans geluiden kunt. Cabaretier Wouter Monden en journalist Maarten van Gestel hebben misofonie en vertellen hoe ze de lockdown doorkomen. In het Van Abbemuseum hangt een mooie Kandisky, maar volgens Hester Bergen is dat schilderij van haar familie.

  Heeft een donorkind het recht te weten wie zijn of haar vader is? Advocaat Christiaan Alberdingk Thijm schreef een roman over het thema. Wie wordt de nieuwe voorzitter van de FNV? Kandidaten Tuur Elzinga en Kitty Jong vechten het uit. De punkband Hang Youth meent het echt: het hele systeem moet kapot. Bandlid Abel van Gijlswijk schuift aan.

  Tot slot is er live muziek van Stephanie Struijk, cabaret door Kiki Schippers, Aron Elstak, Peter van Rooijen en Hanneke Drenth en zijn de columns van Merijn Scholten en Emilio Guzman.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: een avondklok, maar één persoon op bezoek en heel veel harde meningen daarover: tijd voor verbinding verzorgt door spoken word artist Zaire Krieger en Dean Bowen stadsdichter van Rotterdam.


  Gratis kinderopvang, is dat de oplossing? GroenLinks-Kamerlid Laura Bromet gaat in debat met Emmeline Bijlsma van Brancheorganisatie Kinderopvang. Niki Wories en Lindsay van Zundert over de strijd om een ticket voor het WK Kunstschaatsen.


  Ruth Vandewalle maakte de documentaire #thisisegypt2 en geeft een voorproefje. Filosofe Stine Jensen schreef een boek voor kinderen over het ontdekken van je identiteit, samen met haar dochter Vicky schuift ze aan.


  Hoeveel invloed heeft drillrap op jongeren? Dat vragen we aan criminoloog Jeroen van den Broek en Diana Sardjoe. Neil Diamond wordt 80, Frits Wester is groot fan en vertelt over de singer-songwriter.

  Er is live muziek van Nick & Simon, cabaret door Aron Elstak, Kiki Schippers, Marcel Harteveld, Hanneke Drenth en Floris van Delft en de columns zijn van Ivo Victoria en Stefano Keizers.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen:

  Jan Terlouw en Jan Pronk blikken terug op een bewogen politieke week.
  Speechschrijver Huib Hudig neemt de overdaad aan speeches uit politiek Den Haag onder de loep en Theo Maassen vertelt over het nieuwe seizoen van zijn podcast ‘Ervaring voor Beginners’.

  Koen Arts sliep met zijn vrouw Gina een jaar lang buiten en deelt zijn ervaringen. Juf Astrid en Jolanda uit de serie Klassen bespreken de brandbrief van het onderwijs aan onderwijsminister Arie Slob. Henk Schiffmacher maakte een dik boek van 6 kilo over zijn gigantische tatoeageverzameling.

  Er is live muziek van Tim Dawn, cabaret van Aron Elstak, Patrick Nederkoorn, Marcel Harteveld, Hanneke Drenth en Floris van Delft en de columns zijn van Merijn Scholten en Stefan Pop.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: stel je wil gevaccineerd worden, maar je hebt prikangst. Peter en Sharon vertellen over hun angst voor naalden. Arts Henk Schenk weet daar wel raad mee.

  Amerikadeskundigen Laila Frank en Raymond Mens blikken terug op een bewogen week in het Capitool in Washington. 50 jaar gelden overleed Coco Chanel; Cécile Narinx vertelt over het modeontwerpster en haar label en Niek Pas staan stil bij de mythes rondom Coco Chanel.

  De stembussen voor de RadioRing zijn geopend, je kunt op ons stemmen via: https://rr2020.avrotros.nl/#/

  Verder: Andrea Deelstra, Frank Futselaar en Bart van Nunen liepen de Olympische limiet voor de marathon en ze blikken vooruit op hun doelen voor het komende jaar.

  Waar is Jack Ma? Dat vragen we aan Fred Sengers en Hans Moleman. Hanneke Groenteman en Prem Radhakishun vertellen over de grote Ischa Meijer. Ricky Koole en haar man Leo Blokhuis weten alles van countrylegende Dolly Parton.

  Tot slot is er live muziek van Nick Klyne, cabaret door Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Hanneke Drenth, Floris van Delft en de columns zijn van Emilio Guzman en Stefan Pop.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: in de eerste uitzending van het nieuwe jaar zit Dolf in zijn eentje in The Florin met het archief van 2020 om zich heen. De volgende onderwerpen vist Dolf uit het archief:

  Een gesprek met Luca Dolstra: een cabaretier met een kuch-tic, en dat in coronatijd. Een gesprek met Otto Kalkhoven die de meest bijzondere mannenschuurtjes fotografeerde voor zijn boek 'Man en Werkplaats'.

  De keer dat Lisa Bom kwam vertellen over haar podcast 'Verdronken Verdriet', over de Watersnoodramp van 1953. Het gesprek met Eva Eikhout, over het programma 'Weet wat je Date'.

  We luisteren naar een debat over zonnebanken, want als we er weer onder mogen, is dat dan wel verstandig? En we sluiten af met Hans Dorrestijn die over zijn nieuwe vogelboek kwam vertellen.

  Tot slot is er live muziek van Clean Pete, cabaret door Kiki Schippers, Marcel Harteveld en Hanneke Drenth en zijn de columns zijn Ivo Victoria en Merijn Scholten.

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: de allerlaatste uitzending van Felix! We bespreken grappige en opvallende Google-reviews. Wil je een 5 sterren- review over Felix achterlaten? Check onze Instagram en Facebook!

  D66-leider Sigrid Kaag van over kansenongelijkheid, Europa en de stembus en Frans Timmermans over het Klimaatpact, de Brexit en Roda JC.

  Julien Althuisius vertelt wat er met kerst op tv te zien is. Henk Spaan en Willemijn van Dijk gingen op zoek naar de mooiste verhalen over Diego Maradona en Radio 5 DJ's Henkjan Smits, Tineke de Nooij, Manuela Kemp en Hans Schiffers halen hun nieuwe collega Felix op!

  Tot slot is er live muziek van Jack Poels en zijn band, cabaret door Hanneke Drenth, Vera van Zelm, Kiki Schippers en Floris van Delft en zijn de columns van Stefan Pop en Merijn Scholten.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: zijn de opgedoken mysterieuze zuilen het werk van aliens? Taede Smedes praat je bij. D66-raadslid Ilana Rooderkerk en stadsdeelbestuurder Micha Mos gaan in gesprek over een meldplicht voor kerstverlichting in Amsterdam. Herman Finkers maakte met een groep vrienden uit het cabaretvak de CD Leve van Merwijk. Samen met Jeroen van Merwijk-fan Mylou Frencken vertelt hij over de totstandkoming van het eerbetoon.

  Regisseur Hans Heijnen maakte een documentaire over het legendarische zangduo Gert en Hermien, dochter Sandra Timmerman en Hans Heijnen doen hun verhaal. Lammert de Bruin struinde eBay af en vond een plakboek vol herinneringen aan Prins Bernhard.

  Kamerleden Kathalijne Buitenweg van GroenLinks, Kees Verhoeven van D66 en Joël Voordewind van ChirstenUnie verlaten in 2021 de Tweede Kamer, ze blikken terug en vooruit. Wout Waanders maakt poëzie van pretparkattracties.

  Tot slot is er live muziek van Diggy Dex, cabaret door Patrick Nederkoorn, Marcel Harteveld, Kiki Schippers en Hanneke Drenth en de columns zijn van Stefan Pop en Stefano Keizers.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen: Barbie-taxateur Armel Rood schat Barbies op waarde en Sigrid Ivo van Stadsmuseum Almelo en Wendy Bakker van het Speelgoed Museum vechten uit wie van hen de beste Barbie-tentoonstelling heeft. Hoogleraar internationale relaties Mirjam van Reisen vertelt over de situatie in Ethiopië.

  Antropoloog Jitske Kramer vertelt of we oóit nog weer op kantoor gaan werken en Marcel Verreck schreef een bijzonder boek over zijn zoon.

  Aura Rascon en Laurien Schreuder van de band Snowapple verklaren hun succes in Mexico. Fenna Swart, voorzitter van het Comité Schone Lucht en Olof van der Gaag, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie gaan in debat over biomassa. Elfie Tromp en Ma'MaQueen praten over poëzie en make-up in 'Dichter in Drag'.

  Tot slot spelen De Coronas een paar Top 2000 klassiekers, is er cabaret door Aron Elstak, Vera van Zelm, Kiki Schippers en Hanneke Drenth en zijn de columns van Ivo Victoria en Stefan Pop.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

 • Vandaag in Spijkers met Koppen:
  Cabaretier Anne Neuteboom vertelt over haar uitgestelde voorstelling en andere desillusies. Minister Ank Bijleveld vertelt over het Land Information Manoeuvre Centre en de NAVO.

  Onderzoeksjournalist Stefan Vermeulen weet alles over de Hema en ex-crimineel Mason Ramdhan en Britt Veenman van Stichting Exodus vertellen hoe je vanuit de criminaliteit weer terugkeert in de maatschappij.

  Freek van Duin liet zich niet door de zieke van Duchenne tegenhouden bij het schrijven van zijn kinderboek 'Ziep Rolstoel Toverpaard' en singer-songwriter Tim Knol maakte er een soundtrack voor.

  Eddy van der Ley schreef een boek over Gertjan Verbeek, beiden schuiven aan en Jacqueline Kerkhof legt het belang van klankkasten met een Zuid-Nederlandse tongval uit.

  Tot slot is er live muziek van Spinvis, cabaret door Patrick Nederkoorn, Aron Elstak, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en zijn de columns van Merijn Scholten en Ivo Victoria.

  Volg Spijkers met Koppen op:
  Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara
  Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen