Andreasson Podcasts
-
Fotbollssäsongen 2023 står för dörren och IF Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson intervjuas i GP:s fotbollspodd. Boråsklubben är rekordstarka ekonomiskt inför årets säsong och när affären Leo Väisänen blir klar närmar sig det egna kapitalet hundra miljoner kronor. – Vi vill helst ha högst eget kapital i Sverige, men det är ju en utmaning, säger Andreasson. Även Guliganernas supporterordförande Emelie Hultin intervjuas i podden och berättar om hajpen vad gäller säsongskort i stan. – Vi har redan nu sålt 750 seriebiljetter till privatpersoner vilket är vår topp någonsin på Elfsborgsläktaren. Då hade vi ändå en ökning med 48 procent inför 2022 jämfört med 2019 på besökare, säger Hultin. GP:s Elfsborgsexpert Joel Besseling medverkar i studion för att ge sin syn på de positiva vindar som blåser i Borås inför årets allsvenska. Plus möcke, möcke mer.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
50BC: Året 2020 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC: Året 2020 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC 2019 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC 2019 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC: Året 2017 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC: Året 2017 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC: Året 2016 Extramaterial by Per Andreasson
-
50BC: Året 2016 Extramaterial by Per Andreasson
-
Pontus Andreasson - skyttekung i slutspelet och den största genombrottsmannen i svensk ishockey denna säsong - gästar nu Hockeypuls för att berätta om sin galna hockeyresa. Från odraftad och hemmahörande i Hockeyettan, en tid då han jobbade deltid som elektriker, till att bli SHL:s hetaste spelare - på tre futtiga år. Han ser tillbaka på allt som hänt, ger tips till hockeyspelare som varit där han varit, berättar om geniet Linus Omark och hur han hjälpt honom, varför han uppskattar tränare som Thomas Berglund och Joakim Fagervall, erkänner att han kan bli lite lat emellanåt, när kontakten med Detroit togs, hur långt NHL-kontraktet är och varför han känner att han vill ta chansen där borta direkt. Dessutom berättar Andreasson ångerfullt om avstängningen efter tacklingen på Ryan Lasch och hur Luleå ska ta hem guldet.
-
Michael Andreasson har en stor ryggsäck av internationell erfarenhet! I Sverige har han varit tränare för Kronprinsens TK, Ystad TK, Bellevue TK (efter sammanslagningen Malmö-Bellevue TK) men valde 2005 att flytta till Piding i Tyskland en andra gång då han efter studenten redan varit där och arbetat i fyra år. Från 2005 jobbade Andreasson fem år för Salzburger Tennisverband, det som man kan jämföra med en region i Sverige, men har därefter drivit egen tennisskola och akademi genom det som idag heter EuroElite Germany.
I samtalet kommer vi in på flera intressanta ämnen, så som:
- disciplin
- hur de arbetar med tennisföräldrar hos EuroElite Germany
- ledarskap och kommunikation
- internationellt tävlande för juniorer
- tränarens påverkan på spelarens prestation
- hur det är att driva en kommersiell tennisskola och akademi
- EuroElites värderingar och koncept
Besök www.linuspabaslinjen.com för fler intressanta intervjuer och reportage om tennis! -
Per Andreasson och Anders Jaenson kastar sig över året 2010. Detta är året då det konstateras att basala behov behöver släckas även när man blir instängd 700 meter under marken. Välkomna.
-
Per Andreasson och Anders Jaenson kastar sig över året 2010. Detta är året då det konstateras att basala behov behöver släckas även när man blir instängd 700 meter under marken. Välkomna.
-
Sju kockar på workshop för att laga mat på sånt som inte brukar användas. Två timmar från start till färdig tallrik. Hur tänker de? Och hur blir det?
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
Sju kockar har samlats för en workshop i köket hos kollegan Sofia B Olsson på restaurang Vrå på Posthotellet i Göteborg. De ska laga mat på "okända kräftdjur och tagghudingar" som det står i inbjudan.
Småkrabbor (strandkrabba, maskeringskrabba, simkrabba), sjöstjärnor, sjöborrar, glasräkor, eremitkräftor. Sånt som dyker upp som bifångst när man fiskar annat, men som sällan används.
Snuttan Sundell från Göteborgs universitet står för faktan om råvarorna. Hon leder SWEMARC, Nationellt centrum för marin vattenbruksforskning, ett tvärvetenskapligt centrum som forskar på odlingen av mat från havet på ett hållbart sätt.
Bakom workshopen står forskningsprojektet Scary seafood. Med olika workshops vill de få kommersiella aktörer att testa outnyttjade marina resurser.
De sju kockarna är Ola Wallin, Emma Fyman Andreasson, Harry Wong, José Cerdá, Patrik Sewerin, Markus Junkala och Måns Backlund. Efter två timmar presenteras rätterna.
- Det här kan man servera på vilket finkrog som helst, säger Sofia B Olsson.
-
Per Andreasson och Anders Jaenson kastar sig ut i det stora vida året 2009, ett år med utförsäljning av vårt värnpliktsförsvar, privatisering av Apoteket gjorda för att vi konsumenter ska få mer valfrihet och billigare priser. Det blir också svensk prinsesseförlovning med samma succe som privatiseringen.
- Laat meer zien