Mattias Kristiansson Podcasts
-
Vi kände att det var dags att prata om våra kostvanor igen. Vi har nu ätit växtbaserat i 5 respektive 12 år. I det här avsnittet delar vi varför vi började äta växtbaserat, hur vår syn på kosten har förändrats genom åren, hur en typisk matdag ser ut och hur vi ser på kosten utifrån ett energimässigt perspektiv. Vår intention är att detta avsnitt skall inspirera er till att på ett lekfullt och nyfiket sätt våga testa det veganska köket!
-Gå gärna med i vårt Community
-Jobbstress & egna val
-Jessica om triggers ur ett spirituellt perspektiv
-Jenny om vikten att ta hand om kroppen just nu
-Hur kom det sig att vi började äta växtbaserat?
-Veganer & frälsarsyndromet
-Därför föredrar vi ordet växtbaserad framför vegan!
-Hur ser en typisk matdag ut för oss?
-Nyfiken på att äta växtbaserat? Se det som att du testar ett nytt kök!
-Kosten ur ett energimässigt perspektiv
Lyssna på Torsdagar med Jessica för att höra hela budskapet för april!
Böcker
Intuitive fasting Will Cole
Spirit Hacking av Shaman Durek
Vego hela veckan av Mattias Kristiansson
Det veganska köket av Mattias Kristiansson
Tidningen Vego
Länkar
Vegomagasinet.se
Inspiratörer som nämns i avsnittet
Charlotta Rexmark
Susann Björklund
Wayne Dyer
GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!
Gå med i Game Changers Community! För personlig och spirituell utveckling och gememskap!
Du kan välja mellan att vara supportande medlem eller VIP medlem. Registrera dig här:
https://www.patreon.com/gamechangerscommunity
SÅ HÄR STÖTTAR DU VÅR PODCAST:
1. Gå med i vårt Community!
https://www.patreon.com/gamechangerscommunity
2. Prenumerera där du lyssnar på oss!
3. Skriv en recension på iTunes nu!
Dela podden med en vän redan idag!
VILL DU SÄGA HEJ TILL OSS, BOKA RETREATS ELLER LIKNANDE SÅ HITTAR DU OSS HÄR:
Maila oss om du har idéer, frågor eller bara vill säga något trevligt :)
Hitta podcasten på Insta:
@TheGameChangersPodcast
På Facebook:
The Game Changers Podcast
Våra företag:
jessicaisegran.com Om du vill boka coaching, Vila dig till Harmoni, gå på retreat eller anlita Jessica som föreläsare.
Soulplanet.se Om du vill boka Reconnective Healing eller “Nå dina mål” med mental träning.
Instagram
@jessicaisegran
@soulplanet_wellness
Facebook
Soulplanet - Jennys sida
Jessica Isegran - Jessicas sida
Musik:
Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
-
Poddar väckte liv i radio. Kan papperstidningar bli det nya heta? Vi träffar personerna bakom tre tidningar om mat och vin Gastronaut, Törst och Vego.
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
Vinylskivor och CD-skivor har gjort comeback. Poddar fick många att upptäcka eller återupptäcka radio. Hollywood-stjärnor gör till och med radioteater, fast det kallas audiodrama och distribueras som poddar.
De här personerna tror på papperstidningen.
Mattias Kristiansson startade magasinet Vego (7 nummer per år) redan för åtta år sen, med pengar han fick för sin första kokbok.
- Jag blev vegan och ville starta en tidning, säger Mattias. Men inget förlag ville ge ut den, så jag gjorde det själv.
- Jag växte upp med mattidningar. Jag älskar mattidningar. Så jag tänkte att det måste finnas andra som också gör det.
Maria Collsiöö startade vinmagasinet Törst (fyra nummer per år) för dryga två år sen. Hon skrev vinkrönikor i Svenska Dagbladet, men berätta om vin ur fler perspektiv.
- Törst är som en kulturtidskrift, säger hon. Det finns så många ingångar. Vin är väldigt tvärvetenskapligt.
Jens Linder är en av landets flitigaste matskribenter, som regelbundet syns i Dagens Nyheter och många andra tidningar. Tove Oskarsson Henckel var chefredaktör på mattidningen Gourmet i elva år. Nu har de tillsammans startat Gastronaut (4 nummer per år), som kom ut med första numret i slutet av januari.
- Vi ville bestämma själva, säger Jens. Göra nåt väldigt lustbetonat.
- Vi älskar båda tidningar, säger Tove.
Alla fyra är övertygade om att det finns en plats för tidningar. För att de är något att hålla i. För att de kan bjuda på långa texter, vilket inte riktigt gör sig på webben.