fru Jenny Podcasts
-
SKRÄCKSTUNDEN
Säsong 4 - Avsnitt 3: AVSNITT MED ETT MEDIUM.
Veckans avsnitt är vad jag skulle kalla lite utav ett specialavsnitt.
I veckans avsnitt blir det varken berättelser eller egentligen ren skräck utan jag har valt att testa någonting helt nytt,
men som jag också vet att många av er som lyssnar tyckt är en rolig idé och något som inte alla andra redan gjort.
I veckans avsnitt har jag med mig en gäst som jag ska intervjua, och det som är speciellt med just den här gästen
är att han, som heter Andreas Hamrén Österlund arbetar på heltid som medium men också säkert är välkänd för många av er.
Andreas arbetar inte bara som medium i sitt eget företag, han är också numera ett känt ansikte och en känd röst då han deltagit
i en hel del större tv produktioner. För att nämna några så har han bland annat varit med i både det okända, men som kanske mest känt
och aktuellt just nu: spökjakt som går på discovery+... För er som inte sett det, jag råder er verkligen att titta om ni tycker om det övernaturliga.
Jag hoppas att ni tycker om avsnittet och att ni får svar på era frågor som ni kanske alltid har funderat över.
Ett stort tack till Andreas också för att du valde att vara med och gästa mig här i skräckstunden.
Meditationsvideon vi pratar om i avsnittet har ni HÄR.
I övrigt hittar ni Andreas under namnet tvillingsjälar, och han går under det namnet under i stort sett alla sociala medier.
Så sök bara på tvillingsjälar över allt så hittar ni dem. Som nämns i avsnittet har dem även en app, även den heter tvillingsjälar.
Här kommer lite länkar där ni kan hitta honom, men även hans fru Jenny som han driver tvillingsjälar tillsammans med.
Hemsidan tvillingsjälar
Tvillingsjälar youtube-kanal
Får du inte nog utav skräckstunden och vill ha mer?
Kika in på länken längre ned i beskrivningen där du kan välja
att bli premiummedlem här på skräckstunden, vilket ger dig ännu fler avsnitt.
För diamanter kommer det upp ett nytt exklusivt avsnitt varannan söndag och för guld,
en söndag i månaden/var fjärde söndag.
Jag hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte bort mina sociala medier.
Länkar finns här nedanför...
Vill du dela med dig av en berättelse eller kontakta mig av en annan anledning?
Kontakta mig:
INSTAGRAM
SKRÄCKSTUNDENS FACEBOOKGRUPP
Vill du skicka in en berättelse så kan du skicka ett mail till mig:
(Glöm inte att skriva om du önskar att vara anonym.)
MUSIK I AVSNITTET:
https://www.epidemicsound.com/
https://www.youtube.com/c/LARASHORRORSOUNDS
TACK FÖR ATT DU HAR LYSSNAT & LÄMNA GÄRNA EN RECENSION!
-
SKRÄCKSTUNDEN
Säsong 4 - Avsnitt 3: AVSNITT MED ETT MEDIUM.
Veckans avsnitt är vad jag skulle kalla lite utav ett specialavsnitt.
I veckans avsnitt blir det varken berättelser eller egentligen ren skräck utan jag har valt att testa någonting helt nytt,
men som jag också vet att många av er som lyssnar tyckt är en rolig idé och något som inte alla andra redan gjort.
I veckans avsnitt har jag med mig en gäst som jag ska intervjua, och det som är speciellt med just den här gästen
är att han, som heter Andreas Hamrén Österlund arbetar på heltid som medium men också säkert är välkänd för många av er.
Andreas arbetar inte bara som medium i sitt eget företag, han är också numera ett känt ansikte och en känd röst då han deltagit
i en hel del större tv produktioner. För att nämna några så har han bland annat varit med i både det okända, men som kanske mest känt
och aktuellt just nu: spökjakt som går på discovery+... För er som inte sett det, jag råder er verkligen att titta om ni tycker om det övernaturliga.
Jag hoppas att ni tycker om avsnittet och att ni får svar på era frågor som ni kanske alltid har funderat över.
Ett stort tack till Andreas också för att du valde att vara med och gästa mig här i skräckstunden.
Meditationsvideon vi pratar om i avsnittet har ni HÄR.
I övrigt hittar ni Andreas under namnet tvillingsjälar, och han går under det namnet under i stort sett alla sociala medier.
Så sök bara på tvillingsjälar över allt så hittar ni dem. Som nämns i avsnittet har dem även en app, även den heter tvillingsjälar.
Här kommer lite länkar där ni kan hitta honom, men även hans fru Jenny som han driver tvillingsjälar tillsammans med.
Hemsidan tvillingsjälar
Tvillingsjälar youtube-kanal
Får du inte nog utav skräckstunden och vill ha mer?
Kika in på länken längre ned i beskrivningen där du kan välja
att bli premiummedlem här på skräckstunden, vilket ger dig ännu fler avsnitt.
För diamanter kommer det upp ett nytt exklusivt avsnitt varannan söndag och för guld,
en söndag i månaden/var fjärde söndag.
Jag hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte bort mina sociala medier.
Länkar finns här nedanför...
Vill du dela med dig av en berättelse eller kontakta mig av en annan anledning?
Kontakta mig:
INSTAGRAM
SKRÄCKSTUNDENS FACEBOOKGRUPP
Vill du skicka in en berättelse så kan du skicka ett mail till mig:
(Glöm inte att skriva om du önskar att vara anonym.)
MUSIK I AVSNITTET:
https://www.epidemicsound.com/
https://www.youtube.com/c/LARASHORRORSOUNDS
TACK FÖR ATT DU HAR LYSSNAT & LÄMNA GÄRNA EN RECENSION!
-
När det skulle bjudas fint på 1970- och 80-talen dukades ostbrickan fram. Och det är fortfarande en bra idé. Vi berättar om alla olika sätt att plocka ihop en ostbricka.
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
— Gå till en osthandlare, säger Harry Wallgren, ostmästare på restaurang 28+ i Göteborg. Be specialisten om råd.
28+ startades 1985 med inspiration från Frankrike.
— Vi ville öppna en ost- och vinkällare, berättar grundaren Ulf Johansson. Men för att få servera vin var man tvungen att ha lagad mat. Så det blev inte bara ost.
1991 fick 28+ en stjärna i Michelin-guiden. Och stjärnan har de haft ända sedan dess. I 31 år i följd. Den restaurang i Norden som haft stjärna längst.
När de startade serverades främst franska ostar.
— Idag finns det imponerande bra nordiska ostar, säger Ulf. Enastående bra.
Johan Rudh är osthandlare och ostmakare. Tillsammans med sin fru Jenny driver han Cityysteriet, Sveriges första och hittills enda stadsysteri. Det ligger i det gamla slakthusområdet i Göteborg, där det också finns en köksträdgård med självplock, ett mikrobryggeri och ett vineri, som gör vin på importerade druvor.
De har tillverkat ost sen hösten 2020, främst dessertostar. Och de har en butik med egna och andras ostar och annat lokalproducerat.
— Jag älskar ostbricka, säger Johan. Jag väljer hellre det än en dessert.
Vi bad Johan att plocka ihop en ostbricka.
Han tipsar också om olika sätt att plocka ihop en bricka.
Såväl Johan som Ulf och Harry på 28+ tycker att man ska vara försiktig med tillbehören. Lite bröd för att rensa munnen, någon marmelad, kanske nötter och honung. Men ingen frukt.
Det är osten som ska spela huvudrollen. Och det kan räcka med en ost.