konferensen Tomorrow's Food Travel Podcasts
-
Stefan Eriksson vann Årets Kock 2005 och arbetar i dag som provningsledare för Exceptionell Råvara, där matexperter testar och utvärderar råvaror på ett detaljerat och ingående sätt. Han är också råvaruansvarig för Årets Kock-tävlingen samt aktuell med restaurangen Brutalisten i Stockholm. Heja Framtiden träffade honom på konferensen Tomorrow's Food Travel för att prata om råvarans upprättelse, kunskapsglappet inom sensorik och vildsvinsköttets spännande framtid. Programledare: Christian von Essen // Inspelat på Münchenbryggeriet i Stockholm. // Läs mer på hejaframtiden.se och beställ boken Nu fattar jag till bra pris! Missa inte heller magasinet Framtidens hållbara matsystem nr 3 som finns ute nu.
-
Abtin Soltanpour är medgrundare av Chew Folk, ett företag som ägnat de senaste åren åt att utveckla plastfria, veganska och biologiskt nedbrytbara tuggummin. Vi träffar honom under konferensen Tomorrow's Food Travel. Kan vi en gång för alla bli kvitt den ohållbara nedskräpningen med tuggummiklet på alla stadens trottoarer? Låt oss hoppas. Programledare: Christian von Essen // Inspelat på Münchenbryggeriet i Stockholm // Läs mer på http://www.hejaframtiden.se och beställ nya boken Nu fattar jag till megasuperduperpris!
-
Sébastien Boudet är en av landets mest välkända bagare. När Heja Framtiden träffar honom på konferensen Tomorrow's Food Travel har han precis stängt ner sitt framgångsrika surdegsbageri för att istället kunna fokusera på de större frågorna. Till exempel ett hållbart matsystem, präglat av mångfald och småskalighet. Programledare: Christian von Essen // Läs mer på http://www.hejaframtiden.se och beställ boken Nu fattar jag till vrakpris!
-
Jens Heed är ansvarig för måltidsturismprogrammet på Visit Sweden. Vi träffar honom på konferensen Tomorrow's Food Travel för att prata om Sveriges väg framåt i arbetet med att attrahera ännu fler matsugna turister - både lokalt och internationellt. Programledare: Christian von Essen // Läs mer på http://www.hejaframtiden.se och beställ boken Nu fattar jag till vrakpris!