Zaken en persoonlijke financiën – Nieuwe podcasts

 • Seamos exitosos Juntos, un divertido viaje a la auto realización de las metas y el bienestar personal.

 • De Houten Jas, een podcast voor professionals in uitvaartland. Door de Après la Vie Academie. Gespreksleider: Aart Mak.

 • In deze podcastserie behandelen Anke en Rob, trainers bij Stichting Spring Kinderopvang, in elke aflevering een ingebrachte casus van een collega.
  Heb je zelf een dilemma in te brengen? Mail dan naar [email protected]

 • Johan Nilsson CEO & Founder of Startdeliver and Lincoln Murphy, Thought Leader & Growth Architect (Sixteen Ventures) have a simple mission: equip Customer Success Professionals with what they need to excel at Customer Success. In Impact Weekly they address common questions and issues within Customer Success with concrete tips on how to approach and solve them.

 • Iedereen werkt, maar allemaal werken we iets anders. Welke baan past bij jou, en welke rol laat je werk spelen in je leven?

  In WerkWerkWerk spreek ik, Kaz Vermeer, iedere aflevering een gast over zijn of haar baan en carrière. We duiken samen hun agenda in om je een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van hun job. Zo krijg je een inkijkje in de doodnormale dinsdag van een arts, programmeur of ondernemer. Ook vertellen de gasten over de rol van werk in hun leven, de twijfels die ze daarbij voelen én de toekomst die ze nastreven.

  Luister nu Werk Werk Werk - de podcast over het werkende leven.

  > Meer info en aanmelden voor de nieuwsbrief via https://www.werkwerkwerkpodcast.nl/

 • Ondernemen is een leuke, maar ook moeilijke wedstrijd. Het draait om gevoel en om ervaring. En om keuzes maken, rondom kansen pakken, uitdagingen overwinnen en qua welke financiering je nodig hebt om te groeien met je bedrijf. In de ondernemerscampagne The Guide volgt ABN AMRO zes vrouwelijke ondernemers op weg naar de top.

  In de campagne The Guide staan zes Nederlandse vrouwelijke ondernemers centraal. Fabienne Chapot met haar succesvolle gelijknamige kledingmerk, Kim Tchai (Tchai International), Charlotte Melkert (Equalture), Steef Fleur (Billie Wonder), Sandra van Beest (The Social Handshake) en Esmee van de Vorle (ENS Clean Air). Zij praten over alle facetten van ondernemerschap.

 • Hoe kun je met minder presteren meer realiseren? In deze podcast laat Dolf zien wat je van excelleren leren kan. Verder ontdek je hoe je:

  โ€ข meer loskomt van jouw overlevingsinstinct

  โ€ข van aangeleerd naar authentiek gedrag kunt gaan

  โ€ข verdriet, angst en boosheid kunt temperen

  โ€ข een gezondere verbinding met jezelf en anderen krijgt

  โ€ข een mindset opbouwt die wรฉl voor je werkt

 • Voor het tweede seizoen gaat โ€˜naamexpertโ€™ Floris Hรผlsmann op zoek naar het verhaal achter de bekendste merknamen die ons land rijk is. Hoe is de naam van de zitzakken Fatboy ontstaan? Waar staat de afkorting TUI eigenlijk voor? Waarom eindigt de naam Fonq met een โ€˜qโ€™ en waarom heet Uitgekookt โ€˜Uitgekooktโ€™? Je hoort de verhalen achter de namen in de podcastserie De Zo Genaamde Podcast, elke week weer een ander merk waar host Hรผlsmann zijn tanden in zet. Met steeds een gast achter het merk. Kortom, seizoen twee mag je niet missen, luister alle afleveringen zodat je alles weet over de meest opvallende namen.

 • Informatie én inspiratie over schrijven, uitgeefopties en marketingideeën voor jouw boek.

 • Welkom bij de podcast van Build my Business: dé online business school voor (startende) ondernemers sinds 2017.

  De online business school verzorgt tijdbesparende cursussen voor echte Business Builders: ondernemers die van aanpakken houden. Mijn doel is jou leren hoe je tijd bespaart op ondernemen. Zodat je kunt genieten van meer winst, vrije tijd en plezier. Scoor daarom meteen de gratis business tips in deze podcast, gebruik de ondersteunende business tools en doe mee aan een cursus op buildmybusiness.nl.

  Let's Build your Business, Kaya-Quintana.

 • Welcome to the podcast where I help all the military, law enforcement, firefighters, EMTs, Paramedics, and Federal career (FBI, Secret Service, CIA, etc.) folks transition to corporate security. On this journey, I will talk about everything corporate security.

 • Dorsey, Wright research is conducted along technical lines, adhering to the relationship between supply and demand. We believe this simple but accurate economic theory is manifested as a constant battle between these two forces for control of the equity vehicle. It is this objective, logical approach which helps reduce uncertainty in the market. We believe our Research, coupled with your own fundamental research, will greatly increase your probability of success whether your investment business is equities, fixed income, mutual funds, commodities or ETFs. (For complete podcast list please visit www.dorseywright.com)

 • Een exclusieve kijk in de wereld van Web3, NFTs, DAOs en de metaverse. Ontdek hoe de digital creators van vandaag de wereld van morgen bouwen in deze wekelijkse podcast.

 • Wat kunnen we met ons geld, is ons geld wel veilig en hoe ziet de nieuwe wereld van het geld eruit? In het nieuwe seizoen van de DAY1 podcast duikt Jay-Jay Boske in de wereld van goud, Bitcoin en ondernemen. Samen met jou, leren wij hoe jij succesvol kunt worden als ondernemer. Welke ervaringen en lessen zijn goud waard en welke valkuilen kun je beter ontwijken?

 • Je kunt tegenwoordig overal aan het werk. Van zo’n werkplek wordt dus best wat verwacht. Duurzaamheid, flexibiliteit, persoonlijke voldoening wordt steeds belangrijker voor werknemers. Het is daarom tijd voor het kantoor van de toekomst, een plek waar je je echt welkom voelt. Maar hoe ziet dat kantoor eruit?

  Dit is Het Nieuwe Kantoor, een podcast van HNK. Met een vernieuwd kantoorconcept vormt HNK het kantoor van de toekomst. Host Nynke de Jong gaat elke aflevering in gesprek met een expert en praat in 12 afleveringen met hen over aspecten als geur, circulair meubilair, muziek en klantervaring. Elke aflevering hoor je ook iemand van HNK, die vertelt hoe het besproken aspect is toegepast in het nieuwe HNK concept. Aan het eind van de podcastreeks volledig te ervaren op drie nieuwe locaties!

  Opdrachtgever: HNK
  Productie: Microphone Media

 • In de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ podcast neemt Judith Webber je mee in haar wereld van hokjes en puzzelstukjes. Ze deelt haar kijk op talentbevrijding, vertrouwen, verbinding & veiligheid in organisaties, het onderwijs en de samenleving. Judith gaat er vanuit dat iedereen talent heeft, dat dit slechts bevrijd hoeft te worden. Dat we open, flexibel en liefdevol met elkaar om kunnen gaan, ook op het werk. En dat mensen intrinsiek gemotiveerd zijn, uit zichzelf. Wat er nodig is om dit tevoorschijn te laten komen: ruimte! Judith spreekt hierover met voorbeeldmakers in organisaties, HR professionals en mede-veranderaars die vanuit deze basis werken, met als doel om jou te inspireren bij jouw volgende stap. Want goed voorbeeld doet volgen.

 • Toegankelijkheid op รฉรฉn zetten in jouw organisatie? Met Vet Simpel leer ik communicatieprofessionals hoe ze begrijpelijk schrijven voor hun brede publiek. Zodat ze meer verbinding krijgen met hun inwoners, cliรซnten, huurders of klanten.

  Ik ben Silke Polhuijs, schrijfcoach voor begrijpelijke taal. Deze podcast maak ik speciaal voor communicatieprofessionals, ambtenaren en anderen die schrijven voor een breed publiek.

  Ontdekken wat begrijpelijke taal voor jouw organisatie kan doen? Plan een gratis en vrijblijvend Vet Simpel gesprek.

 • Op apps als Twitter en TikTok word je overladen met adviezen en advertenties over crypto. Berichten over nieuwe coins, NFT’s en ETF’s kun je onmogelijk ontwijken. Maar hoe zit deze wereld écht in elkaar? Hoe werkt digitaal investeren? En kun je heel snel rijk worden? Raoul Esseboom gaat elke week op zoek naar antwoorden. Hij nodigt experts en kenners uit om jou alles te leren over bijvoorbeeld blockchain, maar dan wel op een begrijpelijke manier. En het allerbelangrijkste? Hier krijg je nooit roekeloze adviezen. Elke aflevering hoor je ook hoe Rifa zijn eerste stappen zet in deze digitale tegoeden, want met het bedrag van een bubble tea kun je al beginnen met investeren. Maar hoe? Luister naar Cryptotakkies!

 • De ene crisis is nog niet voorbij of de ander dient zich al aan. Leiderschap in onzekere tijden is een podcast met Janka Stoker en Harry Garretsen over de actualiteit en leiderschap. Inzichtelijk en Gronings nuchter bespreken zij vanaf 9 december iedere twee weken met presentator Edwin Mooibroek het gedrag van bazen, bestuurders, ceoโ€™s en politici.

  De hoogleraren Stoker en Garretsen zijn de schrijvers van het eerder dit jaar verschenen boek Goede leiders in Onzekere Tijden.